A Kardashhian-Jenner família nem igazán viszi a balhét, a plaszikáról van szó, a rajongók azonban állítják, Kendall Jenner bizony kés alá feküdt. 

Górcső alatt

A 27 éves modell tagadja, hogy átesett volna szépészeti beavatkozáson , egy Reddit-felhasználó azonban alaposan górcső alá vette Kendallt, és megpróbálta megmagyarázni, milyen változásokat vél felfedezni az arcán. A lelkes követő több képet vett alapul, melyeket összehasonlítva arra a következtetésre jutott, a különbségek szembetűnőek és nem csupán arról van szó, hogy máshogy van sminkelve Kendall a fotókon. Állítása szerint a szemöldök felvarrása biztosan volt, de egész műtétek sem kizárhatóak.

Nem vallják be 

Persze az utóbbi években többször felmerült, hogy a Kardashian-Jenner lányok nem csak a kitartó edzéseknek és a megfelelő táplálkozásnak köszönhetik csodás alakjukat, továbbá számos pletyka jelent meg azzal kapcsolatban is, hogy az arcukat is itt-ott átszabatták. Legutóbb Khloénak könyörögtek a rajongók, hogy álljon le a szájfeltöltéssel, de Kim-et is kielemezte nemrég egy plasztikai sebész, aki állítja a celeb sok száz milliót költhetett arra, hogy úgy nézzen ki, ahogy most. 

Nagyobb cicik 

Kendall kapcsán pedig 2019-ben röppentek fel a hírek, hogy az orrnyergét megműtette, de azt is mondták a szakértők, hogy az alkata is vékonyabbnak, nőiesebbnek tűnik, állítások szerint ezt is műtétnek köszönheti. Végül pedig tavaly vádolták meg azzal, hogy megoperáltatta a melleit. A modell ezeket azonban a messzemenőkig tagadja, egyetlen szépészeti beavatkozást sem ismert még el. 

(via)