Millie Mackintosh, Meghan Markle régi barátnője döbbenetes dolgot állít: a hercegné minden kapcsolatot megszakított vele nem sokkal azután, hogy elkezdett randizni Harry herceggel. Az ok? Csak úgy.

Felháborító üzenettel koptatta le barátnőjét Meghan Markle

A régi barátnő a mai napig nem tudta megemészteni, hogy egykori BFF-je egy pillanat alatt változott meg, és taszította ki életéből. A nő szerint Meghan Markle egyik pillanatról a másikra ghostingolt, és lett közeli barátnőből ellenség. 

Az utolsó üzenetváltásuk akkor történt, amikor nyilvános lett, hogy Meghan Markle és Harry herceg randiznak. Millie beszámolói szerint, akkor Meghan Markle-hez nem lehetett hozzászólni, az ex-hercegné kifejezetten csúnyán és hidegen válaszolt mindenkinek, köztük neki is. 

Soha többé nem hallottam felőle, és soha többé nem küldtem neki üzenetet, mert alapvetően abban az üzenetben azt mondta, hogy kopjak le. Meghan Markle ghostolt engem, durva.

Egy ártatlan SMS volt

Millie egyáltalán nem értette, hogy barátnője miért kelt ki magából. Ő csak szerette volna tudni, hogy jól van-e azok után, hogy az össze lap címlapján ő szerepelt új párkapcsolatával. Semmi más szándéka nem volt, egy rossz szót sem szólt hozzá. Meghan Markle mégis kritikán aluli reakcióval fogadta az érdeklődést.

Elhiszem, hogy az a média figyelem, amit ő kap, az meg tudja nyomorítani az embert. Fullasztó és kellemetlen, hogy minden lépésedet figyelik. De én csak annyit mondtam, hogy remélem, jól van, és gondolok rá. Nem értem, ezen miért kellett kiakadnia. 

Millie utána többször már nem próbálta meg felvenni a kapcsolatot Meghan Markle-lel, mert úgy érezte, ő jószándékkal közeledett felé, és ezt nem értékelték. Ha az ex-hercegné így döntött, ő elfogadja. 

via