Lezajlott Károly király koronázása, amelyen mindössze 2000-en vehettek részt a Westminster Apátságban. Az eseményen sokan azt gondolják, titokban Meghan Markle is megjelent.

Meghan Markle mégsem hagyta ki a koronázást?

Hetekig attól volt hangos a sajtó, hogy vajon Meghan Markle és Harry herceg részt vesznek-e Károly király koronázásán. Aztán kiderült, hogy Károly király fia Angliába utazik, ám Meghan Markle Kaliforniában marad. Akkor azt mondták, hogy fiuk, Archie születésnapja miatt hagyják ki az eseményt. 

Persze nem szorul különösebb magyarázatra, miért nem vett részt Meghan Markle az eseményen. A családban dúló ellentétek, a botrányos interjúk és a rettenetes népharag után kinek lenne kedve bájologni egy olyan eseményen, ahol minden lépését kamerák százai közvetítik?

Harry hercegnek titokban nyújtott támaszt Meghan Markle?

Harry hercegnek viszont lehet egyszerűbb lett volna ez a nap, ha felesége is mellette van és támogatja. Sokan úgy is gondolják, hogy Meghan Markle így tett, és egy bajszos, ősz bácsinak öltözve megjelent az eseményen. 

Vannak, akik nem értik az összeesküvés elméletet, hiszen úgy gondolják, Meghan Markle saját jogán is megjelenhetett volna az eseményen. Mások viszont, akik szerint ő volt ott beöltözve, úgy gondolják, hogy így szerette volna támogatni Harry herceget, ám megvédeni magát a támdásoktól és a kéretlen pillantásoktól.

Sokan azonnal elvetették az ötletet, és elmondták, hogy a férfi a legendás zeneszerző Sir Karl Jenkins, akinek műveit játszották a koronázás alatt. A BBC-nek nemrégiben azt mondta, hogy megtiszteltetés a számára, hogy ilyen fontos szerepet játszhatott a koronázáson. Sir Karl Jenkins nagyon hálás Károly királynak, hogy támogatja a walesi zenét.

via