Harry herceg és Meghan Markle úgy érezték, a világ legszerencsésebb emberei, amikor végre sikerült kiköltözniük Amerikába. Mostanra azonban már máshogyan látják a helyzetet. 

Az USA-ban tervezte a jövőt Meghan Markle és Harry herceg

Harry herceg és Meghan Markle állandó harcban állnak a királyi családdal, az elmúlt időszak eseményei után pedig úgy tűnt, tényleg nincs már esély a békére. Meghan Markle kihagyta a koronázást, Harry herceg szinte tényleg csak órákat töltött a családdal az eseményen. Szinte már akkor sem jelennek meg, amikor kötelező lenne, hogy ne robbanjon ki a családi háború.

Éppen ezért, akik azt gondolták, hogy talán tényleg ennyi volt: a királyi családban már soha nem lehet béke, úgy tűnt, nem látják rosszul a helyzetet. Most viszont mindenki fejében kérdőjelek vannak, hiszen a legfrissebb hírek ennek teljesen ellent mondanak. 

Harry herceg a családdal akar lenni

Egy királyi inas ugyanis kikotyogta, hogy Harry herceg és Meghan Markle azt tervezik, hogy visszaköltöznek az Egyesült Királyságba. A ténynél pedig már csak a szándék az, ami még inkább meglepő mindenki számára. 

Harry herceg ugyanis szeretne több időt tölteni a családjával. Szeretné, ha nem kellene az egész világot átszelnie, ha beszélgetne egy kicsit a családtagjaival. Az USA-ban található rezidencia inkább Meghan Markle-nek kedvezett, Harry hercegnek napokat kellett rászámolnia, ha egy 10 perces beszélgetést tervezett személyesen a palotában. 

via