Mint ismert Harry herceg és Meghan Markle 2020 januárjában döntött úgy, hogy visszavonulnak a királyi feladatoktól, a családot maguk mögött hagyjva pedig az USA-ba költöztek. Jelenleg Los Angelsben laknak, itt nevelik két gyermeküket, Archie-t és Lilibetet, ám egy volt királyi komornyik szerint egyáltalán nem hizárt, hogy a páros, családostul visszatér az Egyesült Királyságba. 

Visszatérés?

Grant Harrold, Károly király egykori komornyikja állítja, Sussex hercege komolyan fontolgatja, hogy ingatlant vásárol a hazájában. A 45 éves férfi a New York Postnak azt mondta: 

Soha ne mondd, hogysoha. Minden lehetséges. Szerintem egy napon majd haza akar jönni, és akkor lehetséges, vásárol magának itt egy ingatlant, ahova mehet, ha ide látogat. Ez akkor is opció, ha Meghan nem akar átjönni. 

Kötelék

Az egykori komornyik szerint Harry még mindig kapcsolatban áll az Egyesült Királysággal, és soha nem fog ez teljesen megszakadni. Bár Meghannek brit földön nincsen családja, a rokoni szálak sokkal inkább az USA-hoz kötik, mégis elképzelhető, hogy a férje érdekében hajlandó lenne visszaköltözni a tengerentúlról. Harrold ugyanakkor elismerte, a hercegi pár most nagyon boldognak tűnik az Egyesült Államokban. 

A királyi család modernizálása

Harry és Meghan visszaköltözése egyébként nem először kerül napirendre, tavaly egy királyi szakértő beszélt arról, hogy Sussex hercege és hercegnéje visszatérhet Nagy-Britanniába, ez a lépés pedig végre segíthetne modernizálni a királyi családot. Persze, hogy ez mennyire lehetséges az már kérdéses, hiszen Harryék jelenleg még mindig fasírtban vannak a királyi családdal, a herceg még az apja, Károly király koronázásáról is nagyon hamar lelépett, és sietett vissza az USA-ba, a fia, Archie születésnapjára. 

Vissza kell őket szerezni?

A visszatérésük kapcsán egyébként megoszlanak a vélemények, Tina Brown , a Vanity Fair volt főszerkesztője, az LBC Tonight című műsorában korábban azt nyilatkozta, Harry és Meghan hatalmas értéket jelent, s nem ő az egyetlen, aki szerint a párost a briteknek vissza kellene szerezni. 

(via)