Harry herceg és Meghan Markle New York-i kalandja csaknem végzetesre sikeredett, ugyanis a sajtósuk azt nyilatkozta, hogy lesifotósok üldözték őket két órán keresztül.

Harry herceget és Meghan Markle-t hazugságon kapták

A szerda este történtekről a sussexi pár sajtósa értesítette a nyilvánosságot.

Szerda este Harry herceg és Meghan Markle autós üldözésbe keveredtek az agresszív lesifotósok miatt. Több mint két órán keresztül üldözték őket, ami majdnem balesethez vezetett. Az esethez két rendőr is a helyszínre érkezett 

-olvasható a közleményben.

Azonban a történteket egy fotóügynökség is kommentálta, szerintük nem történt a helyszínen baleset, sőt, közel sem volt életveszélyben Harry herceg és Meghan Markle. Azt is cáfolták, miszerint erőszakosan közelítettek volna a pár felé, hiszen semmilyen eszköz nem volt a fotósoknál a gépükön kívül.

Getty Images /  Selcuk Acar

Fontos megjegyezni, hogy a fotósoknak óriási szakmai felelősségük van. Mindig etikusan és tisztességesen végzik a munkájukat, és soha nem zaklatják a hírességeket 

-közölte az ügynökség.

Azt is kifejtették, hogy mivel semmilyen formában nem támogatják a zaklatást, és komolyan veszik a pár vádjait, vizsgálatot indítottak az ügyben.

A hír a rajongókat is megdöbbentette, mivel nem értik pontosan mi történhetett. Sokak szerint Harry herceg és Meghan képviselője túlzott, amikor közleményt adott ki, míg mások a hercegi pár védelmére keltek. 

A filmbe illő üldözés

Harry herceg és Meghan Markle New Yorkban tartózkodott, ugyanis egy díjátadóra voltak hivatalosak, ahol Sussex hercegnéje egy kitüntetést vehetett át.

Az esemény után azonban elmondásuk alapján több lesifotós is üldözni kezdte őket, csaknem 2 órán keresztül. Az agresszív viselkedésükkel pedig majdnem balesetet okoztak.


via