Kis híján tragédia lett a vége Harry herceg és Meghan Markle keddi autós üldözésének, amelynek kapcsán döbbenetes információk láttak napvilágot. 

Vagyonokért őrzik őket

Harry herceg és Meghan Markle évente 2 millió dollárt, azaz közel 700 millió forintot költenek biztonsági szolgálatra - de még ez sem nyújtott nekik védelmet egy majdnem halálos autós üldözéstől.

Meghan Markle és Harry herceg számára az egyik legnagyobb kiadás minden évben a biztonsági szolgálat kifizetése. Amióta ugyanis nem a királyi család tagjai, az udvar nem segít nekik ebben, maguknak kell gondoskodniuk arról, hogy semmi bajuk nem eshet. 

Persze nem csupán az ő egészségük és testi épségük a tét, a gyerekekét talán még ennél is fontosabbnak tartják. 

A biztonság annyira fontos Harry hercegnek, hogy tavaly még jogi lépéseket is tett a brit hatóságok ellen, miután a törcények értelmében nem engedték, hogy fegyveres őrök kísérjék őt Angliában. 

Majdnem tragédia történt

Nemrég viszont még komolyabb döntésre szánta el magát Meghan Markle: Kim Kardashian egykori testőre védte egy utazás során. Meghan Markle akkor is panaszkodott arra, hogy a királyi család ezen a téren semmilyen támogatást nem nyújt, így magának kell gondoskodnia róla, és Amerikában egy teljesen új rendszert kell felépítenie, hogy a mindennapokban ne eshessen baja. 

Az őrök nemcsak az utazásokon tartanak velük, hanem a hét minden napján 0-24 figyelik, hogy az ex-hercegi pár a lehető legnagyobb biztonságban legyen. 

Ugyan a pár képviselője még nem adott mélyebb beszámolót a kedd este történt brutális autós üldözésről, annyit már elárultak, hogy Meghan Markle és Harry herceg rendkívül feldúltak és megrendültek.

Tegnap este Sussex hercege és hercegnéje, valamint Ragland kisasszony egy majdnem katasztrofális autós üldözésbe keveredett egy rendkívül agresszív paparazzókból álló csoport miatt. A könyörtelen, több mint két órán át tartó üldözés többször is majdnem ütközést eredményezett, amelyben más, az úton közlekedő sofőrök, gyalogosok és két New York-i rendőr is érintett volt.

via