Meghan Markle és Harry herceg múltheti autósüldözése bejárta a világot, azonban most kiderült, hogy a pár lehetett a felelős a kialakult helyzetért.

Meghan Markle terve kudarcba fulladt

Meghan és Harry önszántukból döntöttek úgy, hogy Ziegfeld Bálterem előtt sétálnak majd el, ahol fotósok tucajai foglaltak helyet, ezzel pedig egy életveszélyes autósüldözésbe keveredtek. 

A pár döntése annak ellenére született meg, hogy biztonságukért Barack Obama egykori testőre volt felelős, akit a „hátsó kijáratok királyaként” ismertek, mivel könnyedén kivezette a hírességeket a hátsó ajtókon. Nos, Meghan és Harry ebből nem kértek, inkább a lesifotósok elé akartak menni. A testőr velük volt, mikor beszálltak egy elsötétített ablakú taxiba, és megpróbáltak elmenekülni.

Meghan közeli ismerőse kifejtette, hogy a pár döntött úgy, hogy este 10 óra körül kisétál a bálteremből, mert szerették volna, hogy a fotósok képeket készítsenek róluk. 

Harry és Meghan hajlandóak voltak a nyilvánosság előtt mutatkozni, azonban nem sokáig tudták kézbe tartani az eseményeket. 

Egy ideig mind a ketten fülég érő mosollyal pózoltak, majd beszálltak a taxiba. Harry állítólag le is videózta, amint követik őket a fotósok. Elmesélte, hogy félt, hogy arra a sorsra jut, mint édesanyja, Diana hercegné, aki autóbalesetben hunyt el, miközben lesifotósok hada üldözte őt. 

Válságban a házasságuk?

Pár napja felröppentek a pletykák, miszerint válságban van Meghan és Harry kapcsolata. Több forrás is megerősítette ugyanis, hogy Sussex hercege több lakosztályt is fenntart egy kaliforniai szállodában, hogy távol legyen családjától, de legfőképp feleségétől, Meghan Markle-től. 

Harry képviselője azonban egyértelműen cáfolja a híreket. Kiderült azonban, hogy a férfi a San Vicente Bungalows hotelben állítólag többször is tartózkodott felesége nélkül, ahol a vendégeket szigorú szabályok szerint őrzik, sőt, nekik is számos dolgot be kell tartaniuk biztonságuk érdekében.


via