Megrázta a rajongókat, amikor kiderült, Harry herceg és Meghan Markle autós üldözésbe keveredett. A szóvivőjük szerint órákon keresztül üldözték őket, majdnem baleset lett a vége a dolognak. Most tovább folytatódik az ügy, és egyre furcsább hírek látnak napvilágot.

Meghan Markle követeli a fotókat 

A hercegi pár szóvivője levelet küldött a Backgrid ügynökségnek, hogy haladéktalanul adják át a párról készült fotókat. A szóvivő azzal indokolta a kérést, hogy szeretnének javítani Meghan és Harry biztonságán. Sokak legnagyobb döbbenetére az ügynökség ezt a kérést elutasította, és azt mondta, hogy nem fogják átadni a képeket.

Amerikában, ahogy azt biztosan tudja, a tulajdon a tulajdonosé: a harmadik felé nem követelheti csak úgy, hogy adják neki oda, ahogy azt a királyok megtehetik

– áll a válaszban. Emellett az ügynökség kitér arra is, a szóvivő beszélgessen el Meghan Markle-lel és Harry herceggel, és árulja el nekik, hogy az Egyesült Államokban másként működnek a dolgok. 

Az ügynökség szerint nem történt üldözés

A Backgrid nem csupán a fotók kiadását tagadta meg, de közleményt adott ki, amiben megcáfolták a korábbi állításokat. Az ügynökség szerint a házaspár nem volt veszélyben, és szó sem volt ütközésről, vagy agresszív üldözésről, ahogyan ezt a szóvivő állította. 


Via