Ismét reménykednek a királyi család rajongói, ugyanis egy apró utalás miatt most mindenki azt gondolja, hogy van esély a békére Harry herceg és Vilmos herceg között. 

Kibékülhet Harry herceg és Vilmos herceg?

Sokaknak akkor izgalmasak a mindennapok, ha reggelente újabb és újabb cikkeket  olvashatnak arról, Vilmos herceg és Harry herceg hogyan tettek egymásnak keresztbe. Egy másik tábor azonban a békében reménykedik, ők csak azt szeretnék, hogy a testvérpár újra jó viszonyt ápoljon. 

Ugyan az utóbbi időben nagyon úgy tűnt, hogy egyre inkább távolodnak egymástól a testvérek, most a koronázásról készült kisfilmben, amelyet Vilmos herceg és Katalin hercegné posztoltak, egy apró utalás látható. Ez pedig arról árulkodik, hogy talán van visszaút a sok szenvedés és veszekedés után. 

Megható dolgot vettek észre a rajongók

Az egyik jelenetben Sarolta hercegnő keresztül rohan a szobán, a képkocka lényege viszont nem ő, hanem ami a háttérben látható. A sasszemű rajongók felfigyeltek egy fekete-fehér fotóra, amely a zongorán található: ezen ugyanis Vilmos herceg és Harry herceg láthatóak.  

A képen a testvérpár tagjai édesanyjukat, Diana hercegnét ölelik, aki 1997-ben autóbalesetben halt meg, és aki sokak szerint nagyon csalódott lenne, ha látná, hogyan alakult a fiai kapcsolata. 

Talán Vilmos hercegnek hiányzik a testvére? Sokak szerint, ameddig ez a fotó látható a zongorán, addig igen is van visszaút a sok dráma után is. 

via