Vasárnap volt apák napja, amiről a királyi család is megemlékezett, mivel három fotót is feltöltöttek Károly király és Kamilla királyné hivatalos Instájára. Az utolsó fénykép különösen nagy sikert aratott, mivel szerepel rajtuk Harry herceg. 

Károly király megható fotóval emlékezett az apák napjára

Összesen három fotót töltöttek fel, az elsőn Fülöp herceg és Károly király láthatóak, a másodikon Kamilla királyné és az édesapja, a harmadikon pedig Harry herceg, Vilmos herceg és az uralkodó. A képnek nagy jelentősége van, mivel 1997. augusztus 16-án készült, nagyjából két héttel azelőtt, hogy Diana hercegné meghalt. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Károly akkor a gyerekeivel nyaralt Skóciában, a fénykép alapján jó hangulatban teltek a napot, sokat kirándultak, és gyakran voltak együtt. 

Az apukáknak mindenhol különleges apák napját kívánunk ma

– írták a fotókhoz. 

A rajongók imádták 

Sok rajongót meglepett a harmadik fotó, hiszen Harry herceg korábban egy interjúban is elárulta, hogy régóta nem beszél már a testvérével és az apjával. Bár az egyik beszélgetést azzal zárta, ő nyitott arra, hogy megbeszéljék a konfliktusokat. Ettől függetlenül a problémákat nagy valószínűséggel még nem sikerült elsimítani. 

Az első és az utolsó kép nagyon megérintett

– írta az egyik rajongó a bejegyzéshez. 

Imádom a képeket! Boldog apák napját!

– üzenete egy másik netező. 

Többen kiemelték, hogy igazán szép gesztus volt, hogy Harry herceg is szerepel a képen, annak ellenére, hogy az utóbbi időben csak negatív dolgokat mondott a családjáról. 


Via