Sok izgalmas dolog történt a 2000-es években, melyekre jó visszaemlékezni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg zene, film és tárgy lett örökre a popkultúra része. Most jöjjenek a kedvenceink! 

Ha meghoztuk a kedved a nosztalgiázáshoz, akkor gyere el a Cosmo Y2K bulijára, ahol egész este a 2000-es évek legmenőbb slágerei szólnak majd! A jegyeket és az infókat itt találod

Szivárványos lábtyű 

Meleg volt, nehéz volt fel és levenni, mégis mindenkit imádta a szivárványos lábtyűt. Egyetlen hátránya, hogy csak otthon viselhetted, hiszen nem volt olyan cipő, amihez fel tudtad volna venni! 

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Platformos papucs 

2005 környékén minden menő csajszi ezt a papucsot hordta. A fazont eredetileg Steve Madden tervezte, de aztán az összes fast fashion márka lenyúlta. A legvagányabb persze hosszú farmerszoknyával és pánt nélküli felsővel volt! 

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Összecsukható fésű 

Tuti, hogy a te táskádban is mindig lapult egy ilyen összecsukható fésű, amit bármikor elő tudtál kapni. Praktikus volt, hiszen kis helyen elfért, egy hátránya volt, borzalmas volt vele a fésülködés.

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Chokerek

Nincs 2000-es évek bársonyból készült chokerek nélkül. Bár a trend a ’90-es években indult el, az igazi őrület a Y2K korszakban volt. Szó szerint mindenhez viseltük a kedvenceinket, néha igazán nehéz volt eldönteni, melyik legyen a befutó. 

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Fémes öv

Ha inkább a vagány csajok táborát erősítetted, akik farmert, deszkás cipőt és fekete körömlakkot hordtak, akkor tuti, neked is volt egy ilyen fekete öved. A kiegészítő akkora trend volt, hogy idővel mindenki ezt viselte. 

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Pillangós csatok 

A Y2K trend lényege a különféle stílusok keverése volt, a szexi ruhákhoz pedig jól mutattak a kislányos, bájos pillangós csatok. Valósággal megőrült értük minden csajszi, amit meg is tudunk érteni! 

2000-es-evek-targyak-2024
Urban Outfitters

Must-have mobil 

Manapság már el sem tudnád képzelni az életed az okostelód nélkül, de a 2000-es években ez az összecsukhatós Motorola RAZR V3 volt a menő, természetesen rózsaszínben, hiszen Paris Hilton is ezt használta. Ennél több pedig nem is kellett!

2000-es-evek-targyak-2024
Amazon

Via