Hoppá! Jenna Ortega, a Wednesday sztárja ezúttal a Sikoly 6 bemutatóján jelent meg New Yorkban. A népszerű színésznő a film  kedvéért Tara Carpenter bőrébe bújt. Mondani sem kell, hogy fantasztikusan nézett ki, de azért egy kisebb baki történt vele!

Csodás szett, egy kis tintafolttal 

Jenna Ortega egy fehér ingruhát viselt, mélyen kivágott dekoltázzsal, valamint egy fekete blézert választott hozzá. A vállai kilátszódtak a szettjéből. Sokan kiszúrták azonban, hogy a fehér ingruhán egy kis tintafolt is látszódik, tehát nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő összekente a ruháját, mielőtt a vörös szőnyegre lépett.

A kiegészítők is mindent vittek

A színésznő az élénkvörös rúzsával, és a Tiffany & Co. ékszereivel, köztük ezüstgyűrűvel és gyémántokkal díszített nyaklánccal egészítette ki a megjelenését. 

Ő énekli a film főcímdalát 

Mint megírtuk, Demi Lovato csatlakozott a Sikoly stábjához, ugyanis ő énekli az új film főcímdalát. Az énekesnő azt is megkérdezte a követőitől, nekik melyik a kedvenc horrofilmjük, mint ahogyan a gyilkos is tette a Sikoly filmekben. Szerencsére már a magyar rajongóknak sem kell sokáig várniuk, mert az alkotás március 9-én érkezik a magyar mozikba? Neked van már jegyed? 

Via