Már csak alig egy hónap és érkezik a You negyedik évadának első epizódja, ám addig is itt van néhány extra infó, amit már most lehet tudni a friss szezonnal kapcsolatban. 

Nem bújhat el 

A Netflix által kiadott új előzetes tanúsága szerint Joe Goldberg (Penn Badgley) mindent megtesz annak érdekében, hogy meneküljön a sötét múltja elől. A tengerentúlon, Londonban próbál új életet kezdeni, Jonathan Moore professzorként, ám a nagyszerű álca ellenére sem bújhat el. Joe a friss szezonban egy elit baráti csoport tagja lesz, és csak idő kérdése, hogy mikor kerül a figyelem középpontjába. Új ismerősei olyan kérdéseket tesznek fel neki, mint hogy Miért vagy itt? Megöltél-e valakit? vagy Összetörted-e valaki szívét? 

MEgfigyelik 

Amikor pedig az  Eat the Rich Killer nevű gyilkos terrorizálni kezdi a magas rangú társaságokat, Joe üldözni kezdi a feltételezett elkövetőt, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy őt is követik és megfigyelik. 

Menekültem ettől az egésztől (...) De egyikőtök figyel engem. Egyikőtök jól látható helyen rejtőzik. Szóval, ki vagy te? 

– mondja Joe az előzetesben, amiből az is kiderül, hogy az antihősnek sikerül felkutatnia arienne-t (Tati Gabrielle), akibe még az  előző szezonban  szeretett bele. Amikor az útjaik újra keresztezik egymást, akkor Marienne felsikolt: 

Gyilkos vagy, Joe

– mire Joe így reagál: 

Tévedsz velem kapcsolatban (...) Be fogom bizonyítani neked. 

A munka terén egyébként úgy tűnik jól alakulnak Joe dolgai, az előzetesben azt mondja: 

Kiderült, hogy a tanítás szórakoztató, London pedig nem is olyan rossz. 

Azonban az kétséges, hogy a dolgok sokáig tökéletesek maradnak, pláne, hogy valaki Joe nyomában jár. Kérdés: ki lehet az?  

Ekkor érkezik

A You negyedik évadának első része február 9-én érkezik a Netflixre, a második részt pedig március 9-én lehet majd megnézni. 

(via)