A negyedik szezon után a sorozat alkotói és a Netflix is bejelentette, hogy folytatódik a You, de az 5. évad lesz az utolsó. A most megjelent videóban Penn Badgley beszélt, és elárult pár izgalmas információt

Itt folytatódik a You 

A Netflix által kiadott előzetes valójában az előző szezonok alapján készült, hiszen új jeleneteket nem tartalmaz. A rajongók ettől függetlenül örülhetnek, hiszen már biztos, hogy New Yorkban folytatódik a történet, ezt maga Joe Goldberg megformálója árulta el.

És azon agyaltok, hogy mivel vagy inkább kivel kerül szembe Joe, amikor végre visszatér New Yorkba. 

Az előzetesben feltűnnek az előző évadokból ismert szereplők, így nagy valószínűséggel sok ismerős arccal találkozhatnak majd a nézők. Az előzetes megerősíti Marienne (Tati Gabrielle), Dr. Nicky (John Stamos), Karen (Natalie Paul), Paco (Luca Padovan), Joe fia, Henry, Ellie (Jenna Ortega), Cary (Travis Van Winkle), Sherry ( Shalita Grant, Lady Phoebe (Tilly Keeper) és Nadia (Amy-Leigh Hickman) visszatérését. A kérdés már csak az, milyen kalandok várnak Joe Goldbergre. Persze nem biztos, hogy az összes említett színészt láthatjuk, de pár karakterre biztosan számíthatunk. 

Még nem árulták el a premier dátumát

A Netflix még nem közölte, hogy mikor tér vissza a sorozat, de nagy valószínűséggel az új évad 2024 elején érkezhet. A rajongók már nagyon izgatottak, hiszen izgalmas lezárásra lehet számítani, erről korábban Penn Badgley mesélt. 

A színész elárulta, hogy az alkotókkal már többször beszéltek a sorozat befejezéséről. A negyedik évadot pedig már úgy készítették elő, hogy a cselekményszálak kapcsolódjanak a folytatáshoz. Elmondta, a finálé után kerül majd minden a helyére, és úgy véli, nagyon jó befejezést találtak ki Joe számára.  


Via