Sok izgalmas újdonság érkezik a Netflixre a hónapban, így érthető, hogy már alig várod őket. Végre folytatódik A korona, az év végén elkezdődik A nagy pénzrablás spin-offja, a Berlin. Ha viszont inkább a filmek érdekelnek, akkor sem fogsz csalódni! 

Maestro

Bradley Cooper és Carey Mulligan főszereplésével jön a Maestro, ami Leonard Bernstein életét dolgozza fel. A filmben Bradley nem csupán főszereplő, mivel ő is rendezte. A dráma Leonard és Felicia kapcsolatát mutatja egészen a kezdetektől, miközben a zeneszerző egyre ismertebbé válik. 

Távol a világtól 

Film készült Rumaan Alam thrilleréből, amiben Julia Roberts alakítja az egyik főszereplőt. Amanda és Charlie vidéki vakációra utazik a gyerekükkel, hogy kicsit kiszakadjanak a hétköznapokból. De a pihenésük káoszba fullad, amikor megjelenik két idegen az ajtójukban, hogy menedéket kérjenek egy kibertámadás elől. A dolgok egyre ijesztőbbé válnak, nekik pedig meg kell találniuk a helyüket az éppen szétesni készülő világban. 

Rebel Moon – 1. rész: A tűz gyermeke

Zack Snyder, Az Igazság Ligája rendezője egy látványos akciófilmmel tér vissza, ami az űrben játszódik. A sztori szerint a titokzatos múltú Kora új életet kezd az univerzum egy távoli csücskében. Amikor a zsarnoki Balisarius kormányzó fenyegetni kezdi a földműveseket, hamar kiderül, hogy Kora az egyetlen esélyük a túlélésre. Kora és Gunnar eldöntik, hogy hadsereget szereznek, hogy megvédjék Veldt népét. Ez csak ízelítő, mert a film ettől sokkal szövevényesebb, csekkold az előzetest!