Rendesen kigyúrta magát a Netflix az év végére. Elhozza a drámáktól hemzsegő A korona befejező évadának utolsó részeit, és nagyot nézhetünk majd azon, hogyan szólózik Berlin egy saját sorozatban. Bradley Cooper rajongói is örülhetnek, mert visszatér kedvencük egy fantasztikus szerepben, és a karácsonyi hangulatot is garantáltan meghozza a Csak egy átlagos karácsony. Íme, a legtutibb decemberi premierek!

May December  - December 1.

A Mary Kay Letourneau igaz története által ihletett May December középpontjában egy Elizabeth Berry (Natalie Portman) nevű színésznő áll, aki Georgiába utazik, hogy találkozzon és megfigyelje Gracie Atherton-Yoo-t (Julianne Moore), akit egy filmben fog alakítani. Gracie és férje, Joe Yoo néhány évvel korábban heves botrány középpontjában álltak, amikor felröppent a hír, hogy Gracie szexuális kapcsolatban állt a tanítványával, Joe-val, amikor még kiskorú volt, és emiatt börtönbe is került. Most, 23 évvel később, a külvárosi boldogság buborékját Elizabeth fogja felrobbantani.

Csak egy átlagos karácsony - December 6.

Szeretnél egy vadiúj romantikus vígkátékkal hangolódni az ünnepekre? Keresve sem találhatnál jobbat a Csak egy átlagos karácsonynál, ami összekapcsolja az indiai és a norvég kultúrát. Thea azzal készül meglepni a norvég családját, hogy karácsonyra hazaviszi új pasiját, az indiai származású Jashant, ami persze kicsit sem lesz Thea családjának ínyére. A kultúrák találkozása bőven tartogat meglepetéseket és szórakozást. Családi és romantikus bekuckózáshoz tökéletes műsor!

A korona 6 - 2. etap - December 14.

Közeleg az idő, amikor fájdalmas búcsút kell venned A  koronától. Érkezik a 6. évad 2. etap, amiben lezárul egy korszaka a királyi családnak. Az évad első fele a walesi hercegné utolsó nyaráról, haláláról és annak következményeiről szólt. A hat epizódból álló, második felvonásban a királyi család életének új fejezetét követheted nyomon, ahogy az új évezredbe lépnek. Ezenfelül Károly herceg és Camilla Parker Bowles esküvője, illetve Vilmos herceg és Kate Middleton románcának korai szakasza lesz terítéken. Zsepit készíts be magad mellé, mert biztosan számíthatsz a felemelő sorozatzárásra!

Maestro - December 20.

Ha nagy Bradley Cooper rajongó vagy, akkor ki ne hagyd a Maestrot, amiben az első legendás amerikai karmestert, Leonard Bernsteint formázza meg. Ezúttal nemcsak a színészi, hanem a rendezői és forgatókönyvírói tehetségét is megvillantja. Ez nemcsak egy zseniális életrajzi film, hanem egy könnyfakasztó, romantikus, ugyanakkor bonyolult szerelmi történet is. 1946-ban egy partin ismerkedett meg Feliciával, akivel a három gyerekük is született a 25 évig tartó házasságuk alatt.

Rebel Moon 1. rész: A tűz gyermeke - December 22.

Ez egy igazi gyöngyszem a sci-fi szerelmeseinek. A Zack Snyder rendezésében készült Rebel Moon látványosnak és akciódúsnak ígérkezik. A főhős egy fiatal, rejtélyes lány, akinek a holdját el akarják foglalni, és elküldik, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy megvédhesse a kolóniájukat a Szülőbolygó könyörtelen zsarnokaitól.

Berlin – December 29.

Szeretnéd nagy izgalmak közepette zárni az évet? Akkor keresve sem találhatnál jobb műsort hozzá, mint A nagy pénzrablás egyik legkarizmatikusabb szereplőjéről szóló spin-offot. Andres „Berlin” de Fonollosa feláldozta az életét a barátaiért és társaiért. De a kifinomult érzékkel, stílussal megáldott ékszertolvaj, a szerelem és a költészet megtestesítője már jóval a pénzverde előtt kezdte szélhámos karrierjét. Néha rendkívül ellenszenves figura tud lenni, de az egyik legkedveltebb is, aki azzal is dicsekedhet, hogy kirámolta Párizs legnagyobb aukciósházát.