Visszatért A korona, de az utolsó évadnak még csak az első epizódjai elérhetőek. Még egy hónapot kell várni a folytatásra. Ha viszont hiányzik a sorozat hangulata, és megnéznél egy jó drámát, akkor válaszd ezeket.

Downton Abbey 

A korona a brit királyi családról szól, a Downton Abbey pedig a kitalált Crawley-család mindennapjait követi nyomon. A sztori 1912-ben kezdődik épp azután, hogy elsüllyedt a Titanic. A mesés birtok és a családi vagyon örököse is a hajón utazott, így a tragédia megváltoztat mindent. A sorozat 6 évadon keresztül követi az eseményeket, romantikából és izgalomból pedig garantáltan nem lesz hiány! 

Az aranykor 

A Dowton Abbey után Julian Fellowes egy másik kosztümös drámát készített, Az aranykort. A másik sorozattal ellentétben ez nem az angol arisztokráciáról szól, hanem New York elitjéről. A 18. század végén kezdődik el a történet, amikor a New Yorkban ellentétet okozott a new money és az old money. A származás mindennél fontosabb volt, így az előkelő társaságok nem fogadtak be akárkit. A van Rhijn-Brook-nővérek semmiképp sem szeretnék elfogadni az új szomszédaikat, ami rengeteg konfliktust szül. Az biztos, drámából nincs hiány. 

Viktória 

A Viktória, ahogyan már a neve is elárulja Viktória brit királynő uralkodását követi nyomon. Viktória 18 évesen került trónra, ezután férjet kellett választania, és családot alapítania. A sorozat bemutatja, hogy miként lett Viktória fiatal lányból erős uralkodó, miközben próbált eligazodni a szerelemben és a hatalmi játszmákban. 

A császárné 

Erzsébet császárné életét már sokszor feldolgozták, nem is olyan régen a Netflix is elkészítette a saját verzióját. Sisi fiatalon lett Ferenc József császár felesége, és rengeteg próbálbáltatás várt rá az életben. A sorozat bemutatja miként próbált meg boldogulni az udvarban, miközben szembesülnie kellett a cselszövéssel, és Zsófia főhercegné előítéleteivel.  

Tudorok 

VIII. Henrik életét követi nyomon a sorozat, így intrikából és vérből nincs hiány. Az uralkodása első éveivel kezdődik a sorozat, így minden évadban más korszak elevenedik meg. Az összes felesége feltűnik a sorozatban, hiszen Henrik életében fontos kérdés volt a trónutódlás.