Elkezdődött A korona 6. évada, amit a Netflix két részre bontott. Az első fele november 16-án került fel, a lezárás pedig december 14-től lesz elérhető.

Így folytatódik A korona 

Már elérhető A korona új évadának az első négy része. Nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk, hogy Diana hercegné temetésével ért véget a 4. epizód. Az esemény mondhatni elválasztja egymástól az évad első és második felét. 

A sorozat az információk szerint 2005-ben ér véget, így látni fogjuk Harry herceg és Vilmos herceg életét felnőttként. Bemutatják majd hogyan boldogulnak Diana hercegné útmutatása nélkül. Vilmos herceg eközben megismerkedik Katalin hercegnével, így a kapcsolatuk első pár éve szintén látható lesz. 

Harry herceg hírhedt halloweeni kosztüme is megjelenik majd a sorozatban, ez évekkel ezelőtt hatalmas botrányt kavart. Nem tudni, hogy mikor, de lesz időugrás, hiszen a Vilmost és Harry herceget alakító színészeket kicserélték, az évad utolsó epizódjaiban már felnőttek alakították őket. 

Erzsébet királynő jubileuma 2002-ben volt, ezt nagy valószínűséggel látni fogjuk. Margit hercegnő ebben az évben halt meg, valamilyen módon biztosan megjelenítik majd a képernyőn

Hány részből áll a folytatás? 

Jó hír, hogy még 6 rész biztosan lesz A koronából, mivel az évad 10 részből áll. Így sok dolgot látni fogsz a képernyőn. 

Ki szerepel a folytatásban? 

A jól ismert színészek térnek vissza, kivéve Vilmos herceg és Harry herceg megformálóit. A szereplőkhöz csatlakozott Meg Bellamy, ő lesz Katalin hercegné. Ed McVey and Luther Ford szintén új szereplők, ők alakítják Vilmost és Harryt. Elizabeth Debicki alakította Diana hercegnét, még nem tudni, hogy visszaemlékezés formáján látható lesz-e vagy sem.


Via