November 16-án kezdődik A korona utolsó évada, ezért a Netflix nyilvánosságra hozta az első valódi előzetest. A rövid videóból kiderült, hogy miről szól majd a hatodik szezon első fele. 

Szomorú titok derült ki A korona új előzeteséből 

A videóban láthatjuk szinte az összes karaktert, de a történet középpontjában Diana hercegné áll. A sorozat az 1997 és 2005 közötti időszakot dolgozza fel, az első szakasz a walesi hercegné temetésével ér majd véget. 

Az előzetesből pedig látszik, hogy szerették volna kiemelni, Diana hercegné miként érezte magát a halála előtt. Egy nagyon magányos, szomorú nő képe rajzolódik ki, aki keresi a helyét a világban, miközben próbál segíteni másokon. A beszámolók szerint Diana hercegné valóban magányos volt a ’90-es évek közepén, hiszen a gyerekei sokszor távol voltak tőle az iskola miatt, a sajtó pedig folyton a nyomában volt. 

Erről később a barátai, egykori dolgozói is meséltek, és elárulták, hogy az élete sosem volt annyira irigylésre méltó, mint ahogyan azt sokan gondolták. Az alkotók láthatóan szerették volna megjeleníteni Diana hercegné érzelmeit, ezért sokszor van egyedül, és látszik, hogy szomorú.

Az alkotók az utóbbi időben nagyon sok kritikát kaptak, főleg amiatt, hogy Diana hercegné karaktere később szellemként tér majd vissza. Peter Morgan ezt a kérdést annyival zárta le, hogy sosem gondolt rá szellemként, egyszerűen csak szerette volna érzékeltetni, hogy Diana hercegnére a halála után is sokat gondolt a család. 


Via