Hamarosan véget ér a Netflix egyik legsikeresebb sorozata, A korona. A királyi család életét feldolgozó szériának hatalmas a rajongótábora, az utolsó, 6. évad pedig biztosan izgalmas lesz. 

Novemberben érkezik A korona utolsó évada 

Az év elején sok forgatási fotó jelent meg a sorozatról, így a rajongók már nagyon várták, hogy a Netflix bejelentse a premier dátumát. Szerencsére a várakozásnak vége, mivel a streaming szolgáltató elárulta, hogy november 16-án érkezik az évad első fele, míg a második december 14-én válik elérhetővé. 

A hírnek sok rajongó nem örül, hiszen a fináléra így egy hónapot kell várni. A Netflix két plakátot és egy rövid előzetest is közzétett, a videóban láthatjuk Claire Foy-t, Olivia Colmant és Imelda Stauntont, mint Erzsébet királynő. A plakátokon pedig Elizabeth Debicki szerepel Diana hercegnéként, illetve Imelda Staunton. Az előzetes alapján egyértelműen látszik, hogy a lezárásra készülnek, hiszen mindhárom színésznő szerepel a rövid videóban.

Az előzetes információk szerint az utolsó évad az 1997 és 2005 között történt eseményeket dolgozza majd fel. Diana hercegné temetése biztosan benne lesz a sorozatban, erről már szivárogtak ki fotók. Láthatjuk majd Katalin hercegné és Vilmos herceg megismerkedését, illetve a kapcsolatuk elejét. Pletykák szerint Károly király és Kamilla királyné esküvőjével ér majd véget a sorozat, de erről nincsenek pontos információk.