Idén ősszel elkezdik forgatni A korona című sorozat hatodik évadát! A készítők nagyon nehezen találták meg a megfelelő embert Vilmos herceg szerepére, így már egészen kétségbeesett módon tettek közzé felhívást, hogy bárki jelentkezhet. Most azonban két színészt is kiválasztottak a szerepre, sőt az is megvan, hogy ki lesz Katalin hercegné

Vilmosok

Vilmos szerepét kapta a 16 éves Rufus Kampa, majd idősebb korában a 21 éves Ed McVey fogja játszani. Egyelőre még jó sokat kell várnunk, hogy láthassuk őket a trónörökös szerepében, ugyanis még csak most novemberben fog debütálni az ötödik évad, így valószínűleg a hatodik csak 2023 őszén érkezik a Netflixre.

Íme, Katalin hercegné


Egy kevésbé ismert színésznő, Meg Bellamy fogja játszani a fiatal Kate Middletont azaz Katalin hercegnét. A színésznőt azután válogatták be, hogy a Netflixnek küldött egy próbafelvételt, amit otthon készített el. A fiatal lánynak nincsenek komolyabb filmes szerepei a múltjában, de a Vilmost alakító két színész is inkább a színpadon bizonyított mostanáig.

Via