Novemberben visszatér a Netflix népszerű sorozata, A korona, ami idén decemberben véget is ér. A streaming szolgáltató pár nappal ezelőtt már kiadott hozzá egy rövid előzetest, most pedig megérkeztek a hivatalos fotók. 

Új fotók érkeztek A korona új évadához 

Sokan várják már A korona új évadát, hiszen izgalmas időszakot elevenít fel az utolsó évad. Az előzetes információk szerint 1997 és 2005 között játszódik majd. Több vitatott eseményt is képernyőre visznek, ilyen például Diana hercegné balesete és a temetése. A sorozat kapcsán többen felszólaltak már, de a készítőket ez sem akadályozta meg abban, hogy az eredeti elképzeléseik szerint forgassák le az évadot. 

A szezon két részből áll majd, az első a pletykák szerint Diana hercegné temetésével ér majd véget, a második pedig Károly király és Kamilla királyné esküvőjével. Egyben ez lesz a sorozat fináléja is. Mivel már a premierig nincs sok idő, így a Netflix egyre több előzetest, fotót tesz közzé. Pár nappal ezelőtt már érkezett egy rövid előzetes, abban az Erzsébet királynőt alakító Imelda Staunton látható. 

A Netflix most fotókat tett közzé, melyek az évad ikonikus pillanatait ábrázolják. Láthatjuk a Diana hercegnét, Vilmos herceget, Harry herceget alakító színészeket, illetve a gyerekszínészeket a Károly király alakító Dominic West társaságában. Utóbbi felvétel nagyon hasonlít arra a fotóra, ami a hármasról készült 1997 nyarán, Balmoralban. 

A korona utolsó évada november 16-tól elérhető a Netflix felületén, így a következő hetekben még több információt fognak közzétenni az epizódokról.