Utolsó évadához érkezett A korona, decemberben véget ér a sorozat. A rajongók már nagyon várják az epizódokat, így összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiket biztosan látni fogunk. 

Így folytatódik A korona 

A korona a brit királyi család életét, azon belül is II. Erzsébet királynő uralkodását dolgozza fel. Éppen ezért mondhatni igaz történeten alapszik. Tény, hogy bizonyos dolgokat megváltoztatnak a készítők, de az alapot mindig a megtörtént események jelentik. Ennek köszönhetően tudjuk, hogy mi fog történni a 6. évadban.

Diana hercegné utolsó nyara 

A történet 1997-ben folytatódik, így láthatjuk Diana hercegné utolsó nyarát, illetve a kapcsolatát Dodival. Ezt a nyarat Diana részben Dél-Franciaországban töltötte, Vilmos herceg és Harry herceg szintén ott nyaraltak egy ideig. 

Diana hercegné balesete és temetése

Nagy botrányt kavart tavaly, amikor kiderült, hogy A korona készítői be akarják mutatni a baleset előtti pillanatokat. Azt ígérték, hogy a tényleges ütközést nem fogják látni a nézők, de a balesethez vezető eseményeket igen. A temetést szintén leforgatták, így ezt is látni fogjuk. 

Erzsébet királyné és Tony Blair kapcsolata 

A Diana hercegné halála utáni időszakot nem először láthatjuk képernyőn. A 2006-os A királynő című film szintén ezt dolgozza fel, és fontos szerepet kap benne Tony Blair brit miniszterelnök és a királynő viszonya. Sokáig vita tárgyát képezte Diana hercegné temetése, nagy valószínűséggel ez is megjelenik majd. 

Erzsébet királynő 2002-es jubileuma

A hírek szerint a történet 2005-ben ér véget, így még biztosan láthatjuk majd Erzsébet királynő Arany Jubileumát, amit 2002-ben rendeztek meg. Az egész országban hatalmas ünneplés volt. Ha nem is az egészet, de egy részét biztosan bemutatják. 


Via