A Netflix tele van jobbnál jobb filmekkel, szóval, ha azt gondoltad, hogy csak a főoldalon található kínálatból van lehetőséged válogatni, akkor nagyot tévedtél. Érdemes a keresőt is használni, ugyanis zseniális alkotásokra bukkanhatsz. Most hoztunk 3 eléggé felkavaró filmet, amit egyébként nagyon is érdemes megnézni. 

A platform 

A platform egy 2019-ben bemutatott spnayol társadalomtudományos horror, amit Galder Gaztelu-Urrutia rendezett. A film egy nagy, torony stílusú központban játszódik, aminek a lakosait havonta cserélgetik a rengeteg emelet között. A toronyban élők naponta egyszer kapnak enni, az ételt a legfelős szinttől kezdik engedik lefelé. A felső szinten élők számára ez nagyszerű, hiszen ők kezdhetik a habzsolást, de borzasztó az alul lévőknek, akiknek csak a maradék jut. Persze a lakók egy ponton fellázadnak, kezdetét veszi a mészárlás, a túlélésért vívott harc. 

Apostol 

Az Apostol egy 2018-as gótikus horrorfilm, aminek minden pillanata elég para. A sztori szerint a főszereplő Thomas Richardson egy szigetre utazik, hogy megmentse nővérét, Jennifert, akit egy titokzatos szekta elrabolt és váltságdíj fejében fogva tartják. A film mondhatni elég brutális, szóval, ha nem bírod ezen a téren a strapát, egy kicsit finnyás vagy akkor inkább ne nézd meg. Annak ellenére viszont, hogy ennyire durva a nézőknek bejött, hiszen 6,3-ra értékelték az IMDb-n. Egy kis kedvcsinálónak itt az előzetese: 

Malevolent

A Malevolent egy 2018-as brit horrorfilm, amelyet Olaf de Fleur Johannesson rendezett Ben Ketai és Eva Konstantopoulos forgatókönyve alapján, Konstantopoulos Hush című regénye nyomán. A film középpontjában egy csalócsapat áll, akik hamisított paranormális találkozásokkal keresnek pénzt. A csapat egyszer csak bemerészkedik a sötét múlttal rendelkező Mrs. Greene otthonába, ami pedig ott történik az biztos, hogy jó ideig kísérteni fog majd téged is. A film főszereplője egyébként Florence Pugh, szóval már csak ezért is érdemes csekkolni. 

(via)