A filmnézőket valamiért mindig is nagyon vonzotta a vérontás, szóval ha valami igazán dermesztő élményre vágysz, akkor most mutatunk neked 3 félelmetes filmet, amiktől konkrétan borsódzik majd a hátad. 

1922 

Az 1922 című Stephen King azonos című regénye alapján készült, a sztori pedig iszonyatosan para. A film az 1920-as évek elején játszódik, a történet pedig Wilfred és Arlette Jamest követi nyomon. Ők egy nagyon boldognak tűnő házaspár, akik a fiukkal, Henryvel egy farmra költöznek, amit Arlette apjától örököltek meg. Arlette azonban hamarosan rádöbben, hogy nem élvezi annyira a tanyasi életet, ezért el szeretné adni a farmot és vissza akar költözni a városba. Wilf viszont ezt nem akarja, ezért elhatározza, hogy megöli a feleségét, azzal azonban nem számol, hogy szörnyű tettének milyen természetfeletti következményei lesznek. 

A félelem utcája-trilógia

A félelem utcája-trilógia RL Stine azonos című könyvsorozatán alapul és egyértelműen 2021-ben a legsikeresebb filmek közé tartozott. A történet egy csapat tinit követ, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy megtörjék a városukat kísértő átkot. A filmet több időszakot ölelnek fel, az első rész 1994-ben, a második 1978-ban, míg a harmadik 1666-ban játszódik. A sztori rendkívül izgalmas, tele persze félelmetes és nagyon véres jelenetekkel. 

Vérvörös égbolt 

Az évek során több légi thriller is született már, de a Vérvörös égbolt egészen új szintre emeli a dolgokat. Az Amerikába tartó transzatlanti járatot terroristák térétik el, az aljas tervbe pedig egy  leukémiában szenvedő beteg nő és fia is belekeveredik. Amikor kitör a pánik és a káosz, a fiú félelmében elfut, az anya pedig megpróbálja visszahozni, azonban ekkor az egyik gépeltérítő kíméletlenül lelövi. A halottnak tűnő édesanyja azonban visszatér az életbe, mert kiderül, vámpír. Az anya rájön, nincs választása, mint alárendelni saját magát a benne élő szörnyetegnek, mert csak így védheti meg a fiát a terroristáktól. 

(via)