Ha az utóbbi időben pörgetted a Netflix listáját, akkor biztosan láttad, hogy rengeteg romantikus film közül válaszhatsz. Akadnak szívbe markolóak, de nagyon sok a vígjáték, így a felhőtlen kikapcsolódás is garantált. Most nem csak a Netflixről válogattunk, de ezeket a mozikat fel kell venned a listádra! 

Ráadásszerelem

A Sofie Cramer regényéből készült film sokakat meghódított, hiszen a sztori nagyon szívhez szóló. Clara és Ben az egyik nap csúnyán összevesznek, aztán a srác nyom nélkül eltűnik. Nem sokkal később megtudja, hogy Ben tragikus módon életét vesztette, pedig már az esküvőt tervezgették. Clara minden nap érzi Ben hiányát, ezért 2 évvel később küld el SMS-t a vőlegénye számára. De azt nem tudja, hogy a telefonszámot időközben ismét kiadták, így más kapja meg az üzenetek. A sorok Sven mobilján landolnak, akit annyira megérint az egész, hogy eldönti megkeresi Clarát. 

A másik Zoey 

Zoey egy nagyon intelligens lány, aki jól tanul és határozott elképzelése van az életéről, ez pedig a szerelemre is igaz. Éppen ezért, biztosan nem járna egy olyan sráccal, mint Zach MacLaren. A srác egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően ismerkedik meg a lánnyal, később pedig beüti a fejét, és azt gondolja Zoey a barátnője. Az utasítások miatt Zoey kénytelen eljátszani, hogy ő és Zach járnak, ami egyre több problémához vezet. 

Vajon létezik szerelem első látásra? 

A Netflix filmje igazán szívmelengető, hiszen a véletlen találkozásról és a szerelemről szól. Hadley New Yorkból szeretne Londonba utazni, de lekési a járatát, a következőn találkozik Oliverrel. Rögtön érzik a szikrát, és a hosszú repülőút alatt furcsa kötődés alakul ki köztük. Londonban viszont elveszítik egymást, viszont mindketten érzik, hogy ez több, ezért abban bíznak, hogy látják még egymást.

Egy hollywoodi karácsony 

Jessica Hollywoodban dolgozik, és a karácsonyi filmek a specialitásai. Évek óta készíti őket, és minden jól megy, egészen addig, amíg meg nem jelenik Christopher, aki le akarja állítani a forgatást. De nem csupán az aktuális film kerül veszélybe, hanem az összes karácsonyi mozi. Jessica viszont nem csupán a filmjét akarja megmenteni, mivel mondhatni ő is egy karácsonyi filmben él.

Szerelmi taktikák 

Kerem és Asli nem hisznek a szerelemben. Asli, a híres divattervező úgy gondolja, hogy megfejette a pasikat, így simán elérheti, hogy bárki beleszeressen. Kerem pedig fogadást köt a munkatásaival, hogy el tudja érni, hogy bárki beleszeressen. Mindketten szerepet játszanak, de apránként egyre mélyebbek az érzelmeik. Ha szereted a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 alatt című filmet, ez is tetszeni fog!