Az elmúlt években nagyon sok saját gyártású sorozatot gyártott a Netflix. Emellett sok klasszikus is elérhető a steamingen. De ezeknek a minősége nem egyforma, vannak jobbak és a rosszabbak. A nagy kínálat miatt könnyű elveszni, ezért összegyűjtöttük a legjobbakat. 

Lányok Derryből 

A Lányok Derryből a Netflix egyik legkülönlegesebb sitcomja, amit mondhatni valós események ihlettek. Öt tini életét követi nyomon, akik a ’90-es években Derryben élnek, és egy katolikus iskolába járnak. A lányok folyton valami vicces szituációba keverednek, miközben az életükre nagy hatással vannak az országban történő változások. 

One Piece

Idén érkezett meg a Netflixre a One Piece, ami az egyik leghíresebb mangából készült. A sorozat hatalmas sikert aratott, így már tuti, hogy jön a folytatás. A történet szerint Monkey D. Luffy egy fiatal kalandor, aki veszélyes utazásra indul kis falujából, hogy megtalálja a legendás mesebeli kincset, és a kalózok királya lehessen. Ehhez először össze kell állítani egy legénységet, akikkel útnak indul. Az utazás veszélyes, de csakis így szerezhetik meg a kincset.

Testek

A rejtélyes és hátborzongató Testek is 2023-ban érkezett a streamingre, de sokak szerint az elmúlt évek egyik legjobb sorozata. A történet négy nyomozóról szól, akik ugyanabban a gyilkossági ügyben keresik a nyomokat Londonban. Az elmúlt évtizedekben több gyilkosság is történt a város ugyanazon pontján, a testek pedig ugyanabban a pózban feküdtek az utcán. A gyilkosságok között van kapcsolat, már csak meg kell találni. 

Fülig beléd zúgtam 

A Fülig beléd zúgtam vagy eredeti címén Heartstopper az elmúlt évek legjobb tinisorozata. A sztori középpontjában a meleg iskolás fiú, Charlie áll, aki belezúg Nick-be. A széria az ő kapcsolatukat meséli el, miközben nagy szerep jut a barátaiknak és a különféle bonyodalmaknak. Sokan imádják a sorozatot, ha még nem láttad, mindenképp érdemes neki adni egy esélyt. Eddig két évad készült belőle, 2024-ben jelenik meg a harmadik. 

A korona 

Nem hiányozhat a listánkról A korona, ami a brit királyi család életéről szól. A sorozat II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg esküvőjével kezdődik, és évtizedeken keresztül követi a család életét, miközben feleleveníti a legbotrányosabb pillanatokat. A történet egészen 2005-ig tart, így még Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatát is bemutatja.