A nagy pénzrablás fináléja előtt jelentette be a Netflix, hogy az egyik legmegosztóbb karakter, Berlin saját sorozatot kap. A szériára éveket kellett várni, de idén decemberben végre felkerül a streamingre! 

Kik lesznek a Berlin főszereplői? 

A Berlin Andrés de Fonollosáról szól, így a főszereplő Pedro Alonso lesz. Először csak az ő nevét árulta el a Netflix, de azóta kiderült, hogy feltűnik Alicia Sierra nyomozó, vagyis Najwa Nimri és a Raquel Murillót alakító Itziar Ituño. Emellett sok új szereplő bukkan majd fel az epizódokban, akik csak még izgalmasabbá teszik majd a sztorit. Látható lesz Begoña Vargas, Michelle Jenner és Tristán Ulloa.

Miről szól majd a sorozat? 

Berlin mindig imádta az ékszereket, és legendás ékszertolvaj hírében áll. A Belinben megismerhetjük a karakter eredettörténetét, miközben Andrés de Fonollosa és a csapat éppen 44 millió dollárnyi ékszert tervez elrabolni. Spanyolország helyett Párizsban játszódik, Berlin egy aukciósházból akarja elvinni a gyémántokat, ami a Champs-Élysées-n található. 

A rablás mellett romantikus szál is lesz a sorozatban, Pedro Alonso korábban elárulta, hogy a cselekmény azután játszódik, hogy Berlin szakított a harmadik feleségével. Így ismét a szerelmet keresi, nagyon úgy fest, viszonyba bonyolódik majd a célpontja feleségével.

Mikor érkezik a sorozat? 

A Berlin december 29-én érkezik a Netflixre, az első évad 8 epizódból áll majd, ezek egyszerre válnak majd elérhetővé. 

Lesz folytatás? 

A Netflix és az alkotók még nem árulták el, hogy lesz-e folytatás, de semmi sem kizárt. A nagy pénzrablás hatalmas sikert aratott, így könnyedén előfordulhat, hogy ebből a sorozatból is lesz 2. szezon. 


Via