Az utóbbi időben nem tett közé nézettségi adatokat a Netflix. Most azonban megérkezett a lista, és elárulhatjuk, hogy mely sorozatok, filmek hozták a legtöbb pénzt a streamingnek!

Ezek a sorozatok taroltak a Netflixen 

A friss jelentés csak júniusig tartalmazza az nézettségi adatokat, de könnyedén levetíthető az egész évre. A Netflix idén sok sorozatot jelentetett meg az év elején, így ezek érthető módon jó számokat hoztak a streamingnek. Az év második felében is voltak érdekes premierek, például a One Piece vagy éppen A korona folytatása, de ezeknek az adatait a következő jelentésben láthatjuk majd. 

A jelenlegi adatok alapján látszik, hogy a Netflixnek 2023-ban az Éjjeli ügynök hozta a legtöbb nézettséget és ezzel együtt a legtöbb pénzt. A Gabriel Basso főszereplésével készült akció-thrillerből eddig még csak egy évad készült, de hamarosan jön a folytatás. 

Második helyet a Ginny és Georgia 2. évada szerezte meg. Ez szintén nagyon népszerű, és ebből is jön a folytatás. A Netflix a listához külön listázta az évadokat, ezért a Ginny és Georgia egy másik helyet is megszerzett a listán. A harmadik pedig a Dicsőség lett, ami egy dél-koreai sorozat. 

Mindenki ezeket nézte idén: 

  1. Éjjeli ügynök: 1. évad (812,1 millió órányi megtekintés)
  2. Ginny és Georgia: 2. évad (665,1 millió órányi megtekintés)
  3. Dicsőség: 1. évad (622,8 millió órányi megtekintés)
  4. Wednesday: 1. évad (507,7 millió órányi megtekintés)
  5. Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet (503 millió órányi megtekintés)
  6. YOU: 4. évad (503 millió óra megtekintés)
  7. Dél királynője: 3. évad (429,6 millió órányi megtekintés)
  8. Outer Banks: 3. évad (402,5 millió órányi megtekintés)
  9. Ginny és Georgia: 1. évad (302,1 millió órányi megtekintés)
  10. FUBAR: 1. évad (302,1 millió órányi megtekintés) 

Filmek tekintetében egyébként az Anya lett a legnézettebb, de népszerű volt a Luther: A lemenő nap és a Tyler Rake: A kimenekítés 2. is. 


Via