Jól kezdődik 2024 a Netflixen, mivel olyan sztárokkal teli vígjátékokat, thrillereket és akciófilmeket láthatsz, amik garantáltan a képernyő elé szegeznek. Íme, a legtutibb januári premierek!

Nem versz át - Január 1.

Már el is startolt a Harlan Coben bűnügyi regénye alapján készült sorozat. A főszereplő Maya Sternt (Michelle Keegan), aki igyekszik feldolgozni férje, Joe (Richard Armitage) halálát, miután brutális meggyilkolták. Közben Maya bébimonitort szereltet fel, hogy szemmel tartsa a kislányát. Ám legnagyobb meglepetésére olyat lát a felvételen, amitől még a néző ereiben is meghűl a vér. A saját férjét.

A fiú, aki lenyelte a világegyetemet - Január 11.

Trent Dalton azonos című, félig önéletrajzi regényén alapuló sorozat főhőse Eli Bell, egy munkásosztálybeli fiú, akinek nem éppen leányálom a gyerekkora. Egy napon arra kényszerül, hogy a nevelő apja segítségével szembeszálljon a brisbane-i alvilággal, és megmentse édesanyját a veszélytől. Ez nemcsak egy izgalmakkal teli sorozat, hanem egy felnövéstörténet, ami a családról és összetartásról mesél, tele drámával, érzelemmel.

Légi csibészek - Január 12.

Cyrus Whitaker (Kevin Hart) a legendás tolvaj és mesteri hazudozó úgy dönt, hogy ezúttal egy komplett repülőgépet lop el a bandájával, ami persze dugig van arannyal. Méghozzá a levegőben. Az egyik társát A nagy pénzrablásból ismert Úrsula Corberó alakítja majd. Nagyon látványosnak ígérkező, akciódús filmre számíthatsz, amiből természetesen a humor sem hiányozhat.

A Sun-fivérek - Január 12

Ez a hónap egyik legjobban várt sorozata, és nem véletlenül, mert egyszerre lesz lebilincselő és akciódús. Amikor egy nagyhatalmú tajvani triád vezetőjét egy titokzatos bérgyilkos lelövi, a legendás gyilkos, Charles Sun (Justin Chien) Los Angelesbe utazik, hogy megvédje anyját, Eileent (az Oscar-díjas Michelle Yeoh-t) és naiv öccsét, Bruce-t (Sam Song Li) – akinek fogalma sem volt arról, hogy a családja bűnözőkből áll. Most viszont a fiúknak össze kell fogniuk, és szembenézni Taipei leghalálosabb bandáival.

Griselda - Január 25.

A Narcos sorozatok alkotója, Eric Newman új krimisorozatában a Modern család sztárja, Sofía Vergara játssza a címszereplőt. A sztorit a történelem egyik legjövedelmezőbb kokaincsempész kartelljét létrehozó nő, Griselda Blanco élete ihlette, aki a '70-es és '80-as évek Miamijában A Keresztanya néven vált ismertté.