Sofía Vergara A modern családból és Joe Manganiello az Inni és élni hagyniból 2015-ben házasodtak össze, és mint annyi házásság, az övék is elfáradt 7 év után.

Sofía Vergara 💔 Joe Manganiello

A két sorozatszínész házasságának a válókereset szerint az életközösség helyrehozhatatlan megromlása vetett véget. A Page Six úgy tudja, hogy egy igen fontos kérdésben nem tudtak megegyezni.

Az 51 éves Sofía Vergarának az első házasságából már van egy nagyfia, aki 32 éves. Joe Manganiello azonban 46 éves és gyermektelen, de szeretne apa lenni, azonban a felesége nem akart még egy gyermeket. Bár a válókeresetet a(z ex)férj nyújtotta be, a két színész azt nyilatkozta, közösen döntöttek úgy, hogy külön folytatják.

Újra otthon

Nos, Sofía Vergara éppen Olaszországban utazott, amikor a válás híre hivatalossá vált. Az alábbi posztot az Amalfi-partról publikálta, amint írja, jó nagy hőség volt, de így is imádta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Az Instagramjára aztán sztoriban publikálta, hogy amikor Európából hazaért az otthonába, mi várta. Hát például ez.

Fotó: Instagram/SofiaVergara

Vagy éppen ez.

Fotó: Instagram/SofíaVergara

Igen, a lakás tele volt elképesztő virágkölteményekkel, amiket a barátok két okból küldtek. Egyrészt most volt Sofía Vergara 51. születésnapja, szóval nem akartak elfeledkezni a felköszöntésről, de másrészt azt is üzenték ezekkel a csodákkal, hogy kitartanak barátnőjük mellett ebben a minden bizonnyal nehéz időszakban.

Via