Pár nappal ezelőtt kezdtek el arról pletykálni, hogy válságban lehet Ariana Grande házassága, mivel már nem hordja a különleges eljegyzési gyűrűjét. Azóta már meg is erősítették a híreket, sőt az is kiderült, mi vezetett a szakításhoz. 

Ariana Grande és Dalton Gomez között több probléma is volt 

Az énekesnő, és Dalton Gomez ingatlanügynök 2020-ban kezdtek el randizni, majd pár hónappal később az eljegyzés is megtörtént. 2021 májusában házasodtak össze az énekesnő kaliforniai otthonában. Sokáig úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, de most mégis a válás mellett döntöttek. 

A PageSix információi szerint a legnagyobb problémát az életvitelükből adódó különbségek okozták. Dalton egyre nehezebben tudta kezelni, hogy a koronavírus-járvány után Ariana visszatért a színpadra, és új filmet is elkezdett forgatni. Sok időt töltöttek külön, ami egyre távolabb sodorta őket egymástól. 

Ariana hírneve szintén gondot okozott, Dalton Gomez nehezen tudta elfogadni, hogy mindenhová biztonsági őrök kísérik őket. Az informátorok szerint ezek a problémák pedig csak rosszabbak lettek, amikor Ariana elkezdte a Wicked című film forgatását, mivel még sűrűbb lett a menetrendje. 

Barátokként váltak el

A párhoz közel álló ismerősök elárulták, hogy Ariana és Dalton között nincs feszültség, együtt hozták meg a döntést, és mindent megbeszéltek. 

Együtt hozták meg a döntést. Január előtt már voltak problémáik, de a legjobb barátok akarnak maradni.

Ariana és Dalton megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de az életmódbeli különbségek miatt nem sikerült. 


Via