Ariana Grande nehéz időszakon van túl, és bár nem szeret reagálni a kommentekre és az őt érő támadásokra, most mégis megtette. Egy három perces TikTok videóban beszélt arról, hogy mostani formája szerinte sokkal egészségesebb, mint az, amit  korábban láthattak  a rajongók. 

Sokféleképpen lehet egészségesen és szépen kinézni. Az a test, amihez a jelenlegi testemet hasonlítjátok, a testem legegészségtelenebb formája volt 

– mondta, utalva arra, hogy sokan most túl vékonynak tartják és plasztikai műtétei miatt is beszóltak neki.

Rengeteg antidepresszánst szedtem és ittam rájuk, rosszul táplálkoztam. Életem legmélyebb pontján voltam akkor, amikor úgy néztem ki, ahogy ti azt egészségesnek tartjátok. 

A videóban arról is beszélt, hogy most testileg és lelkileg is gyógyul és átalakul. Végül mindenkit elfogadásra és kedvességre bíztatott, másokkal és önmagával szemben is, hiszen sosem lehet tudni, hogy ki min megy keresztül.

Gyönyörűek vagytok, függetlenül attól, hogy min mentek keresztül, függetlenül a súlyotoktól, függetlenül attól, hogy mostanában hogyan szeretitek sminkelni magatokat, átestetek-e kozmetikai beavatkozásokon, vagy nem

– üzente követőinek az énekesnő

Via