Az énekesnő, Ariana Grande csinos összegeket keresett meg az elmúlt években, dollármilliókat egészen pontosan. A 29 éves tehetség több lábon áll, hiszen amellett, hogy énekel sorozatokban is szerepelt, sőt még a The Voice 21. évadának edzőjeként is feltűnt. Szereplései pedig bőven hoztak is a konyhára, lássuk mit is jelent ez pontosan. 

9 ezer dollár részenként 

Ariana pályafutása a Nickelodeonnál indult, három évig szerepelt a Victorious című sorozatban, ahol összesen 57 epizódban tűnt fel. Itt részenként 9 ezer dollárt, vagyis több mint két és fél millió forintot keresett. Ráadásul ekkor még csak 16 éves volt. Csak ezért a sorozatért összesen 141 millió forintnyi összeget kapott, ráadásul pluszban hozzácsaptak még a gázsijához néhány ezer dollárt, mert a showban felhasználták a dalait. 

A turnék 

A 2015-ös Honeymoon elnevezésű turnéján is hatalmasat kaszált, a bevétele 40 millió dollár környékén volt, de aztán ezt 2017-ben túlszárnyalta. Az öt kontinenst átszelő, világkörüli turnéja, ami a Dangerous Woman nevet viselte 71 millió dollárt hozott az énekesnő számára. 2019-ben pedig a Coachella egyik főszereplője volt, ahol nem csak azzal írt történelemet, hogy 25 éesen ő volt a fesztivál valaha volt legfiatalabb főszereplője, hanem azzal is, hogy állítólag 8 millió dollárt keresett a koncerten. Ariana ezen túlmenően a The Voice 21. évadának edzőjeként is feltűnt, itt a becslések szerint 25 millió dollárral gazdagodott. 

A slágerei 

Az olyan slágerek, mint a  „Thank U, Next” és a „Side to Side” is szépen termeltek Ariananak. Egész pontosan 29,5 millió dollárt keresett a letöltésekből még 2018-ban. A slágerek mellett pedig a márkaegyütműkédsekből is sikerül pénzt keresni, hiszen ő volt az arca az egyik Givenchy-kampánynak, de olyan mártákkal is dolgozott már együtt, mint a Starbucks, a T-Mobile, vagy éppen a MAC. 

Saját parfümje is van 

Ariananak ezeken felül saját parfümmárkája is van, ami 2017-ben állítólag 150 millió dollárt hozott neki, pedig akkor még csak három illata volt, ezt mostanra már feltornázta nyolcra. Ráadásul a férje, Dalton Gomez által is nőtt a vagyona, a férfi ugyanis a becslések szerint 20 millió dollárnyi nettó vagyonnal bír. 

Na, de akkor mennyi az annyi? 

A Celebrity Net Worth szerint a fentiek együttvéve összesen 240 millió dollárt jelenteken, ami a tavalyihoz képest hatalmas ugrás, amikor is még „csak” 180 millió dollárja volt az énekesnőnek. 

(via)