Miután Armie Hammert kannibalizmussal vádolták, a színész karrierje tönkrement, nem kap filmes munkákat, legutóbb egy szállodában szúrták ki, ott dolgozott. Most azonban úgy tűnik, mégis mellette maradt valaki. 

Olaszországban lazít Armie Hammer

Armie Hammer nagyon úgy tűnik, továbblépett a botrányán, miután nem ítélték el, ezt követően fellélegezhet végre, amelynek helyszínéül Olaszországot választotta. A nyaralást nem egyedül tölti, a Szólíts a neveden sztárját Alicia Vikanderrel szúrták ki. 

A 36 éves színészt, és a 34 éves színésznőt a római Roscioli Salumeria étteremben látták, amint kellemesen falatoztak és beszélgettek. Nagyon úgy tűnik, hogy Alicia Vikander férje nem tartott velük az ebédre, ám a másik két személy is ott tartózkodott, így nem kettesben töltötték az időt. 

A szemtanúk szerint nem irányult túl nagy figyelem a párosra, egyáltalán nem viselkedtek feltűnően, nem voltak hangosak, nagyon csendesen, jókedvűen és békésen fogyasztották el a rendelt ételeket. 

Új film érkezik?

Armie Hammer és Alicia Vikander jó ideje ismerik egymást, hiszen már 2015-ben is együtt dolgoztak, akkor a The Man From U.N.C.L.L.E. című filmben szerepeltek, 2020-ban pedig a Freak Shiftben játszottak együtt.

Sokakben felmerült, hogy ha nem is gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz, esetleg egy közös projekt miatt találkozhattak újra? Ha ez igaz lenne, bizonyára mindenki erre a filmre figyelne majd, hiszen egyelőre senki nem adta meg az esélyt Armie Hammernek, hogy visszatérjen a filmiparba. 

via