Egy kicsit szomorkás a hangulatod máma? Semmi baj, megesik az ilyesmi, viszont ha szeretnél egy kis mosolyt csalni a saját arcodra, akkor keress egy jó filmet. Kapásból ajánlunk is most neked hármat, ezek tutira jó kedvre derítenek majd. 

Mamma Mia! 

Egy mesebeli görög sziget, Meryl Streep és Amanda Seyfried, valamint a legjobb ABBA dalok. Ha van tökéletes gyógyír a rossz kedvre, akkor a Mamma Mia! című film egyértelműen az. A klasszikus ABBA nóták egy pillanat alatt felszabadítják azokat a bizonyos boldogsághormonokat, arról pedig már nem is beszélve, hogy maga az egész sztori annyira vidám, hogy bármennyire is nem akarod, önkéntelenül is mosolyra húzódik majd a szád. 

Ízek, imák, szerelmek 

Az Ízek, imák, szerelmek egy inspiráló emlékeztető arra, hogy az univerzumnak mindig mindenkivel vannak tervei. Az Elizabeth Gilbert azonos című regénye alapján készült 2007-es film máig hatalmas népszerűségnek örvend, ha pedig egy kis önbizalomtunningra, extra jókedvre van szükséged, akkor feltétlenül nézd meg. Pláne, mert Julia Roberts a főszereplő, aki egy csodás nő lélekutazásra invitál. 

Grease 

A Grease egy igazi kultikus klasszikus, ami egyrészt nosztalgiázásra is kiváló, másrészt tutira pikk-pakk jobb kedvre is derít. Rock and roll, zselézett hajú srácok, zene, tánc: ebben a filmben aztán tényleg megvan minden, ami a vidámsághoz kell. A viszonylag alacsony költségvetésű, eredetileg egynyári sikernek szánt film minden idők legsikeresebb filmmusicalje lett, John Travolta és Olivia Newton-John párosa hihetetlenül jól működött a képernyőn, Sandy és Danny szerelmét pedig máig sokan irigylik. 

(via)