Hihetetlen, de már 21 (huszonegy!!!) év is eltelt az első Karib-tegner kalózai film óta, a legutolsó pedig hét évvel ezelőtt került a mozikba. A rajongók viszont még mindig nem unják, sőt követelik a folytatást, amiről egyébként már évek óta folynak a tárgyalások.

Végre jöhet egy új Karib-tenger kalózai mozi!

Ezúttal a film producerét, Jerry Bruckheimert kérdezték a folytatásról. Egészen pontosan arról, szerinte melyik filmje kaphat előbb új részt, a Top Gun vagy a Karib-tenger kalózai.

Nehéz megmondani. Nem tudjuk, egyszerűen tényleg nem tudjuk. A Top Gunhoz van egy csodálatos és ikonikus színészünk, azt viszont nem tudom megmondani, még hány filmet készít a Top Gun előtt. A Karib-tenger kalózai azonban rebootot kap, vagyis azt könnyebb tető alá hozni, mert nem kell bizonyos színészekre várnunk

– válaszolta a producer, amiből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy új szereplőgárdában gondolodnak, így Johnny Depp nem tér vissza.

Egyébként a színészt anno pont az Amber Hearddel való csúnya balhéja miatt rúgták ki a produkcióból. Miután azonban a színész megnyerte a rágalmazási pert, a produkció súlyos pénzeket fizetett volna, hogy visszacsábítsa, ám Depp hallani sem akart már a közös munkáról.

Via