Hamarosan érkezik a Sikoly 7. része, legalábbis a munkálatokat elkezdték. Eddig nem sokat lehet tudni a filmről, az viszont már biztos, a közönség egyik kedvence visszatér! 

Neve Campbell szerepelni fog a Sikoly 7. részében 

Folytatódik a Sikoly, aminek sok rajongó örül, hiszen már a 7. filmet fogják forgatni az alkotók. Az évek során csak egyre több rajongója lett a horrornak, így érthető, hogy a közönség alig várja a filmet. A sztoriról még nem sokat tudni, az viszont jó hír, hogy az eredeti Sikoly forgatókönyvét író Kevin Williamson rendezi. 

Nagy hír azonban, hogy visszatér Neve Campbell, aki már az első Sikoly filmben is szerepelt. Neve látható Sidney Prescott szerepében, így egy igazán fontos szereplő a filmekben. A hírt a színésznő is bejelentette az Instán. Neve nem szerepelt az előző filmben, mivel nem tudott megállapodni az alkotókkal a fizetéséről. Éppen ezért hatalmas hír a visszatérése. 

A film elkészülését eddig több dolog is akadályozta. Az egyik, hogy Jenna Ortega úgy döntött, nem szeretne szerepelni a folytatásban, mivel a Wednesday folytatása miatt nem fér bele az idejébe. 


Via