Újabb sztár int búcsút a Sikoly folytatásának: Jenna Ortega sem marad a stábban.

A Sikoly alapszereplői nem akarják a folytatást

Újabb korszak zárul le a Sikoly filmek történetében. Mire a rajongók kezdtek volna megbarátkozni Neve Campbell távozásával, és azzal, hogy az alapszereplők, akik az első részekben a hátukon vitték a történetet már nincsenek jelen, most ismét búcsúzni kényszerülnek. 

Az új Sikoly-filmekben már a Wednesday sztárja, Jenna Ortega játszotta a főszerepet, ám nagyon úgy tűnik, hogy a színésznő úgy érzi, túlnőtte már a karaktert. 

A hírek szerint Jenna Ortega már rég eldöntötte, hogy a Sikoly 7-ben nem szeretne szerepelni, a bennfentesek szerint ennek pedig anyagi okai vannak. A Netflix híressége annyi pénzt kérne a filmért, ami nem éri meg a gyártónak. 

Van, akit a gyártó rúgott ki

De nem csupán Jenna Ortega száll ki a sikerprodukcióból, hanem a testvérét játszó Melissa Barrera is. Ő viszont nem maga döntött így, a szintén főszereplő színésznőt a gyártó rúgta ki, a palesztin háború kapcsán tett nyilatkozatai, posztjai miatt. 

Egyelőre nem tudni, hogy Courteney Cox visszatér-e, ám ha ő is kiszáll, az hatalmas aggodalomra ad okot. Amennyire jól indult a Sikoly filmek újraindítása, most egyre inkább úgy tűnik, hogy nincs jövője a horrornak. 

via