A Sikoly filmek alapvetően is nagy sikernek örvendnek, ám most Jenna Ortega Wednesday sikere valószínűleg az ő kasszájuknak is jót tesz. A színésznő a premieren is ott volt, ám egy kisebb divatbaki történt vele. 

Jenna Ortega a Sikoly 6 főszereplője

Jenna Ortega csodálatosan nézett ki a Sikoly premierjén, és úgy tűnik, zseniálisan is érezte magát. Magabiztosan mozgott a villogó vakuk előtt, és pár poént is elsütött, amikor háttal állt a Sikolyt ábrázoló platkátnak. Pedig lett volna oka panaszkodni, de Jenna Ortega vérprofi: még a tönkrement ruhája sem szegte kedvét. 

Vannak, akik véletlenül villantanak. Másokat a mozgásban akadályoz a választott ruha, Jenna Ortegának pedig egy toll vágta haza a gyönyörű outfitjét.

Egy toll tette tönkre Jenna Ortega ruháját

Hétfő este a New York-i AMC Lincoln Square Theater-ben rendezték meg a Sikoly 6 premierjét, Jenna Ortega pedig egy tintafoltos ruhában kényszerült a kamerák elé állni. 

A 20 éves színésznő akkora hévvel osztogatta az autogrammokat a vörös szőnyegnél összegyűlteknek, hogy a ruhája bánta a közvetlenségét. 

Jenna Ortega azonban nem bánta, nem csinált belőle ügyet, továbbra is remekül érezte magát, és semmi nem akadályozta abban, hogy végig vigyorogja az eseményt. Nem csoda, hogy milliók imádják!

via