Hónapokkal ezelőtt jelentették be, hogy Jenna Ortega Budapesten forgat filmet, a Death of a Unicorn című alkotásban lesz legközelebb látható. A Wednesday sztárja már meg is érkezett a fővárosba, így bármikor összefuthatsz vele. 

Jenna Ortega egy budapesti üzletben tűnt fel 

Death of a Unicorn miatt érkezett Jenna Ortega Budapestre, ami egy horror lesz komikus elemekkel. Nem sokat tudni még a filmről, az biztos, hogy a másik főszereplő Paul Rudd lesz, aki Jenna apját alakítja majd. Az információk szerint a forgatás már júliusban elkezdődött, de a színészeket eddig még nem látták a városban.

Jenna most egy Hajós utcai vintage üzletben tűnt fel, a LoveChild Vintage posztolta az Instára a fotót, amin szerepel a színésznő. A felvétel alapján nagyon jó volt a kedve, hiszen mosolyogva pózol. A következőket írták a poszthoz: 

Ma teljesen filmrajongó hangulatba kerültünk a boltban! Jenna Ortega reméljük élvezed a gyönyörű városunkat, és köszönjük a képet! 

A színésznőről az elmúlt napokban furcsa pletyka terjedt, mivel több lap is azt állította, hogy ő és Johnny Depp egy párt alkotnak. Később ezeket cáfolta.