Nem kizárt, hogy a Wednesday című sorozat fiatal sztárja, Jenna Ortega szerelmes. A 20 éves színésznőt nemrég Kendall Jenner exével, Devin Bookerrel kapták lencsevégre. Vajon több van köztük, mint barátság? 

Lencsevégre kapták, de...

Jenna Ortega szerelmi életével kapcsolatosan eddig csak keveset lehetett tudni, most azonban úgy tűnik, hogy felbukkant egy férfi az életében. Nem is akárki! A színésznőt ugyanis Kendall Jenner exével, Devin Bookerrel fotózták le....legalábbis minden jel erre mutatott, egészen addig míg ki nem derült, hogy a felvétel HAMIS! 

Meghamisították 

A fotó március 14-én robogott végig a közösségi médián, a fotót pedig minden kétséget kizáróan remekül szerkesztették meg. A képen Ortega és Booker egymás mellett látható, mosolyogva, az eredeti tweet szerint pedig együtt mentek vacsorázni. A felvételen még a TMZ vízjele is ott van, ami azt sugallja, hogy valós a forrás, azonban nem sokkal később kiderült, hogy az egész csak átverés. A fotót manipulálták, egyszerű hamisítvány, egy elég jól megkomponált Photoshop trükk. 

Íme, a manipulált fotó: 

Kiszúrták a rajongók

A sasszemű rajongók persze ebben majdnem biztosak voltak, ugyanis a hackelt fotó Jennáról a Sikoly 6. részének premierjén készült, erre illesztették rá a kosárlabdázót és adták el úgy, mintha egy közös kép készült volna róluk. Persze jogosan merülhet fel a kérdés, hogy kinek és miért volt érdeke ekkorát kamuzni, de nagy eséllyel ezt sosem tudjuk majd meg. Annyi biztos, hogy Jenna Ortega és Kendall Jenner exe jelen pillanatban nincsenek romantikus kapcsolatban egymással, és valójában közös felvétel sem készült róluk. 

(via)