Amber Heard nővére elárulta a főnökének, mit csinált a színésznő Johnny Deppel...

Hétvégén hozták nyilvánosságra  a rágalamazási per  több ezer oldalnyi dokumentumát, amiben Jennifer Howell vallomása is szerepel. A nő - aki Amber testvérének egykori barátja és főnöke - arról beszélt, hogy az incidens 2015-ben tényleg megtörtént: a színésznő egy vodkásüveggel dobta meg Johnnyt, amivel levágta az ujját.

Howell akkor szerzett tudomást az ügyről, amikor az irodája íróasztalánál ült, Amber testvére, Whitney Henriquez pedig egy másik asztalnál dolgozott. Amber testvére egyszer csak azt kiabálta:

Megcsinálta! Levágta az istenverte ujját!

– mondta, majd kirohant az ajtón és telefonált valakinek, hogy segítséget kérjen. 

Amikor a bíróságon megkérdezték tőle, hogy Whitney pontosította-e, kivel történt az eset, a nő rávágta: Amberrel és Johnny-val.  

Amber tagadta, hogy ő okozta volna a sérülést, sőt annak idején még  Johnny  is hazudott egy orvosnak arról, hogyan történt a baleset.

Az évtized sztárpere


Hatalmas port kavart a sztárpár pereskedése, amikor is Amber Heard családon belüli bántalmazással vádolta volt férjét, ő pedig ugyanezt tette vele. 

Az esküdtszék akkor meghozta az ítéletet, a rágalmazási per nyertese pedig Johnny Depp lett.  Az ítélet szerint Amber Heard becsületsértést követett el, amikor többek között családon belüli erőszakkal gyanúsította meg Deppet. A színésznőnek hatalmas összeget, pontosabban 15 millió dollárt kellett volna fizetnie Johnny Deppnek, amit a büntető kártérítés felső határa miatt 10 350 000 dollárra módosítottak.  

Amber Heard ügyvédi csapata azóta többször is fellebbezett, de a kérelmeket elutasították. 

Via