Johnny Depp és Amber Heard pereskedése mostanra egyértelműen felkerült a legbotrányosabb celebválások listájára. A hat hétig tartó tárgyalást élőben lehetett követni, ráadásul olyan részletek derültek ki, amire nem volt felkészülve a világ. Végül a bíróság Johnny Depp javára döntött – a közvélemény legnagyobb örömére.

Amber Heard nem nyugszik

A színésznő azonban nem törődött bele az ítéletbe. Továbbra is azt állítja, Johnny Depp bántalmazta őt, és nem hajlandó megfizetni a 10 millió dolláros kártérítést sem volt férje számára. Igaz, ha akarná, sem tudná! A kártérítés összege ugyanis jóval meghaladja Amber Heard vagyonát. Voltak, akik gyűjtést szerveztek a megsegítésére, ám ezeket az akciókat hamar leállították. Nemrégiben pedig egy szaúdi milliárdos ajánlott házasságot a színésznőnek, de valószínűleg ebből sem lett semmi.

Épp ezért talán senkit sem lepett meg, amikor néhány hete Amber jogi képviselete bejelentette, hogy fellebbez az ítélet ellen.

Johnny Depp is lépett

Bár Johnny Depp járt jobban az ítéletet követően, azért neki is keletkezett némi anyagi kötelezettsége. A bíró döntése értelmében 2 millió dollárt neki is ki kell csengetnie. Látva azonban, hogy volt felesége fellebbezett, a színész is lépett, és az ő jogi képviselete is beadta saját fellebbezését.

A frissen beadott dokumentumok szerint Johnny Depp nem szeretné ezt az összeget megfizetni, indítványában arra kéri a fairfaxi bíróságot, helyezzék ezt hatályon kívül.

Via