Az Amber Heard konra Johnny Depp per talán egyik legemlékezetesebb momentuma az volt, amikor a színésznő kénytelen volt bevallani, hogy hazudott. Korábban ugyanis azt állította, hogy a válás után kapott összeget eladományozta, azonban ennek nyoma sem volt. Johnny Depp most rendezte a számlát.

Johnny Depp lépett helyette

A színész ugyanis nemrégiben hatalmas összeget adományozott különböző gyermekjótékonysági szervezeteknek. Egészen pontosan 670.000 fontot osztott szét a Perthi Gyermekkórház Alapítvány, a Great Ormond Street Hospital Children's Charity, a Footprint Coalition és a Los Angeles-i Gyermekkórház között.

A csavar a dologban nem csak az, hogy Amber Hearddel szemben Johnny Depp megteheti, hogy jótékonykodjon. A színész egészen konkrétan annak a Los Angeles-i Gyermekkórháznak adományozott, amelynek volt felesége felajánlotta a támogatást, azonban később visszalépett!

más is kisegítette már

A színésznő még 2016-ban ígérte meg, hogy a válás után Johnny Depptől kapott 7 millió (!) dollárt jótékonysági célra ajánlja fel, jelentős részét a Los Angeles-i gyermekkórháznak szánta. Amber még a 2022-es per során is állította, hogy adományozott, azonban kiderült, hogy csak egy része érkezett meg a támogatásnak, amit egyébként nem is ő fizetett ki, hanem másik exe, a milliárdos Elon Musk utalt el a nevében.

Segítség vagy fricska?

Úgy tűnik, Johnny Depp kisegítette Amber Heardöt, és exe helyett is állta a szavát. Bár annak fényében, hogy nemrégiben a színésznő ügyvédei hivatalosan is bejelentették, hogy fellebbeznek az ítélet ellen és be is adták a szükséges papírokat, inkább tűnik bosszúnak Johnny Depp húzása.

Via