Johnny Depp a Hazugságok Városa című film 2017-es forgatásán bántalmazhatta az egyik stábtagot,  Gregg „Rocky” Brooks helyszínmenedzsert.

A People által megszerzett dokumentumok szerint Brooks azt állítja: a színész dühös lett a forgatáson, amikor szólt neki, hogy már csak egy felvételük van a Hazugságok Városa egyik jelenetéből. Brooks akkor egy Los Angeles-i rendőrhöz fordult védelemért. A férfi vallomása szerint Depp követte őt, és kétszer bordán ütötte, majd azt kiabálta:

ki a fasz vagy te? Nincs jogod megmondani, hogy mit csináljak!

A panasz szerint Depp ezután provokálni kezdte a férfit, és 100 ezer dollárt ajánlott, ha most azonnal arcon üti, de Brooks erre nem reagált. A helyszínmenedzser azt állította, hogy Deppet végül a testőrei távolították el a forgatásról.

Felmenthetik Johnny Deppet

Depp és Gregg hetekkel azelőtt köthettek megállapodást, hogy július 25-én polgári perre mentek volna a Los Angeles-i bíróságon. Mivel az 59 éves Depp és Brooks egyezséget kötöttek, Holly J. Fujie bíró a közelgő tárgyalást jövő év január 5-ig elhalasztotta.

Bár a beadványból nem derült ki, hogy Deppnek pontosan mit kell tennie, hogy teljesítse a megállapodásban foglaltakat, de ha betartja az egyezséget, ejtik az ügyet. 

Amber Heard és Johnny depp csatája

A mostani eset közel két hónappal a nagy visszhangot kiváltó rágalmazási per után történt, ahol Amber Heard családon belüli bántalmazással vádolta volt férjét, ő pedig ugyanezt tette vele. 

Az esküdtszék akkor meghozta az ítéletet, a rágalmazási per nyertese pedig Johnny Depp lett.  Az ítélet szerint Amber Heard becsületsértést követett el, amikor többek között családon belüli erőszakkal gyanúsította meg Deppet. A színésznőnek hatalmas összeget, pontosabban 15 millió dollárt kellett volna fizetnie Johnny Deppnek, amit a büntető kártérítés felső határa miatt 10 350 000 dollárra módosítottak.  

Via