Végre itt a tavasz és a jó idő, de ha ez még nem lenne elég, akkor vesd bele magad a következő csajos regényekbe, amik nemcsak szerelmesek, romantikusak és viccesek, hanem tele vannak vérpezsdítő és szexis szálakkal is! Hiányzik egy kis románc és izgalom az életedből? Olvasd el az alábbi könyveket és garantáltan be fogod vonzani a tavaszi kalandokat! 

Curtis Sittenfeld – Vicces-romantikus

Reese Witherspoon könyvklubjának egyik legnépszerűbb regénye ez a (már csak a neve alapján is) Vicces-romantikus regény, aminek az a fő témája, hogy egy sikeres és szexis, valamint nagyon-nagyon jóképű pasi soha nem randizna egy átlagos csajjal. Vagy mégis? Sally Miltz jeleneteket ír egy esti talkshow-ba, megismerkedik a világ legmenőbb popsztárjával és úgy érzi, szikrázik közöttük a levegő. Pedig ő csak egy átlagos csaj! Vagy mégsem? Ki határozza meg, hogy ki és mi az átlagos? Kiderül! 

Curtis Sittenfeld – Vicces-romantikus 4392 Ft (21. Század Kiadó)
Curtis Sittenfeld – Vicces-romantikus 4392 Ft (21. Század Kiadó)

Christina Lauren – Szerelem és egyéb szavak 

Mikor tudod, hogy ki az igazi? Érdemesebb a kényelmesebb, luxi életet választani a kalandosabb, de sokkal izgalmasabb dolgok helyett? Ezekre a kérdésekre keresi a választ ez a regény, ami Macyről, egy gyakornokról szól, aki az esküvőjére készülődik egy idősebb, de nagyon is gazdag férfival. Hirtelen viszont felbukkan az első szereleme, aki csúnyán összetörte a szívét, most viszont újra itt van... Vajon ad az neki még egy esélyt és ott folytatják, ahol abbahagyták, vagy a biztosra megy Macy és megházasodik?

Christina Lauren - Szerelem és egyéb szavak 5690 Ft (21. Század Kiadó)
Christina Lauren – Szerelem és egyéb szavak 5690 Ft (21. Század Kiadó)

Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés 

Többszörös díjeső jutalmazta ezt a vicces-romantikus regényt, aminek fő sztorija Catalináról szól, aki szingliként egyáltalán nem akar a nővére esküvőjére elutazni Spanyolországba. Udvarlója viszont nincs, max. csak egy beugrója a tenyérbemászó, de jóképű kollegája, Aaron személyében, aki szívesen elmenne vele az esküvőre. Catalina muszájból belemegy a dologba, az esküvői hétvége alatt pedig rájön, hogy teljesen félreismerte a pasit, szerelmet tettenie pedig soha életében nem esett ilyen jól!

Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés 5215 Ft (21. Század Kiadó)
Elena Armas – Spanyol szerelmi átverés 5215 Ft (21. Század Kiadó)

Casey McQuiston – Megcsókoltam Shara Wheelert

A vad és izgalmas tavaszi regény főszereplőjét, Chloét csak egy valami hajtja: a gimis tanévzárón ő akarja mondani a búcsúbeszédet! Egy ellenfele van, Shara Wheeler, az igazgató tökéletes(nek hitt) lánya, aki hirtelen megcsókolta őt, aztán nyomba vész. Chloé elhatározza, hogy megkeresi a lányt, hogy utánajárjon a dolgoknak és tisztességes versenyben győzze le őt, ám a keresés során folyamatosan derülnek ki az új botrányok, a zűrök és a nem várt helyzetek, amik totál megnehezítik a dolgát. 

Casey McQuiston - Megcsókoltam Shara Wheelert 3992 Ft (Művelt Nép Könykiadó)  
Casey McQuiston – Megcsókoltam Shara Wheelert 3992 Ft (Művelt Nép Könykiadó)  

B. K. Borison – In the Weeds - Behálózva - Lovelight Farm 2.

Evelyn St. James híres influencer, aki két forró éjszakát tölt a farmer Beckett Porterrel. A pasi nem tudja kicsoda a nő, akibe teljesen beleszeretett, de egy közösségimédia-versenyen rájön, hogy Evelyn egy globális jelenség. Elhatározza, hogy elfelejti a nőt, mert nem az volt, akinek gondolta; de közben Evelyn is eldönti az influencer karrierje szüneteltetését, hogy visszatérjen oda, ahol utoljára boldog volt: a Lovelight Farmra. És ennek persze semmi köze a dögös farmerhez, akivel megismerkedett..

B. K. Borison – In the Weeds - Behálózva 4640 Ft (Kossuth Kiadó)
B. K. Borison – In the Weeds - Behálózva 4640 Ft (Kossuth Kiadó)