Hamarosan elkezdődik 2024, ami azt is jelenti, hogy a kiadók új könyvekkel kedveskednek az olvasás szerelmeseinek. Nagyon sok korábban bejelentett regény jelenik meg az év első felében, mutatjuk a kedvenceinket! 

Jojo Moyes: Miután elvesztettelek

A szívfájdítóan romantikus regény a Mielőtt megismertelek folytatása, amiből pár éve film is készült. Ha esetleg kimaradt, csekkold! A könyv Lou Clark életéről szól, aki éppen megpróbálja feldolgozni a szerelme halálát. Rengeteg kérdése van, például, hogy miért dolgozik egy reptéri bárban, vagy miért nem érzi otthon magát a lakásában. Azt viszont tudja, hogy valaminek változnia kell. Ehhez segíti hozzá egy idegen, aki csak még több kérdést vet fel. Már csak döntenie kell, hogy elzárkózik, vagy kinyitja az ajtót! 

Rebecca Yarros: Iron Flame – Vasláng

2024-ben érkezik A Fourth Wing második része, ami legalább annyira szövevényes és fordulatos, mint az első. Violet Sorrengail nem halt meg az első tanévben a Basgiath Katonai Főiskolán, pedig mindenki erre számított. De a dolog nem lett könnyebb, hiszen a valódi kiképzés még csak most kezdődik. Brutális próbák várnak a tanulókra, Violetnek az új parancsnok-helyettessel is szembe kell néznie, aki személyes küldetésének érzi, hogy megértesse Violettel, el kell árulnia azt, akit szeret. Violet azonban ismeri az iskola titkát, ami sok mindent megváltoztat. 

Ana Huang: Twisted Lies - Stella & Christian - Twisted-sorozat 4. rész

Ana Huang sorozata a végéhez ért, az utolsó könyve 2024-ben jelenik meg magyarul. Ez Stella és Christian kapcsolatáról szól. Stella aranyos, félénk, magának való lány, aki vágyik a szerelemre, de a szívét féltve őrzi. Amikor egy múltbéli fenyegetés miatt a legveszélyesebb férfinak a karajaiba menekül, átgondolja a dolgokat. Christian nem veszi hasznát a szerelemnek vagy az erkölcsnek, de Stella az egyik legsötétebb vágya. A nő olyan érzéseket vált ki belőle, mint talán még senki.


Holly Jackson: Jó kislányok első gyilkossága

A könyv az előzménye a szerző Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz című regényének. Halk jazz muzsika szól, mindenki az 1920-as évek divatjának megfelelően van feltöltözve. A fiatalok igyekeznek fényt deríteni egy gyilkosságra, szeretnék tudni, ki ölte meg Reginald Remyt. A társaság ugyanis detektívjátékot játszik, amiben sok talány és titkos üzenet van. Pippa Fitz-Amobi detektívvénája pedig már itt is megmutatkozik. 

Micalea Smeltzer: The confidence of wildflowers - A vadvirágok magabiztossága

Salem 18 éves, és sok mindent várt az élettől, de azt nem, hogy beleszeret egy 15 évvel idősebb pasiba. Thayer Holmes nem olyan régen költözött be a szomszédjukba, a mindig mogorva férfi egyedül neveli a kisfiát. Thayer megkéri a lányt, hogy vigyázzon a gyerekre, aki bele is egyezik, miközben lassan egyre közelebb kerülnek egymáshoz a férfival.