Négyféleképpen is tarthatod a tollat írás közben. Hogy te melyik mellett döntesz, az sokat elárul a személyiségedről is!

Fotó: Brigitte.de

A bal felső 

Nyitott vagy az újra, mindig szeretsz új dolgokat tanulni. Extrovertált vagy, de nem helyezed magadat előtérbe bármi áron. Világosan meghúzod a határaidat, emiatt sokaknak nem vagy szimpatikus. 

A jobb felső

A második neved akár a kaland is lehetne, mindig keresed az izgalmat és az új lehetőségeket. Megbízható vagy és ambíciózus, ezért oda kell figyelned, hogy ilyen emberekkel is vedd körbe magadat. Emeljenek fel, ne húzzanak le, támogassanak!

A bal alsó

Társasági ember vagy, sok barátod van, ám a legmélyebb érzéseidet csak kevesekkel vagy hajlandó megosztani. Általában el tudod fogadni, hogy nincs minden felett hatalmad, és pozitívan tekintesz a jövőbe. Rengeteg dologhoz értesz, ami miatt népszerű vagy. 

A jobb alsó

Sokat halogatsz, és nem cselekszel következetesen. Pedig nem az érzelmek vezérelnek, sőt, nagyon különleges dolognak kell ahhoz történnie, hogy a szíved vezessen. Sok apróság felbosszant, pedig ezt el kellene engedned: sokszor feleslegesen stresszelsz.

via